Трябва да има голям обем критична политическа маса, за да

...
Трябва да има голям обем критична политическа маса, за да
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Друса се фундаментът на икономиката, a политическата криза ще ни се види като игра

Трябва да има огромен размер сериозна политическа маса, с цел да се реши казусът с високите цени на тока. Има други ползи отвън ползи на хората и няма земна мощ, която да ги промени. За това предизвести в студиото на Нова телевизия икономистът и заместник-председател на БТПП Красимир Дачев за високите цени на тока.  

По думите на Дачев нещата се докарват до парадокса, тъй като се друсат основите на фундамента на българската стопанска система. Когато се клати фундаментът на стопанската система тогава нещата става неудържими и политическата рецесия ще ни се види като детска игра, в случай че продължи да пораства цената на тока, добави Дачев
 Красимир Дачев - всеобщо бизнесът е на загуба, само че не стопира страната от по-строги ограничения Красимир Дачев - всеобщо бизнесът е на загуба, само че не стопира страната от по-строги ограничения
Бизнесът не принуждава страната да страни от по-строги ограничения против COVID-19. Изключително неприятен е бизнесклиматът в страната, установи...

Започва да се клати стопанската система, тъй като като освободим хората, когато те останат без работа, ще ги дадем на страната да ги храни. Парите извират там, където ние подвигаме звук, добави Дачев. Според икономиста, който и да се в профил от енергетиката – дали заместник-министърът, дали министърът, дали министър-председателят, няма да се промени нищо, тъй като всички партии имат интерес там. Всички би трябвало да се обединят, с цел да се получи смяната, уточни той. 

Той посочи, че даже Бойко Борисов не можа да се оправи с енергетиката, тъй като имаше напълно малко болшинство, а би трябвало сериозна маса и политическа воля. Енергетиката не може да бъде събрана, тъй като има заключени ползи вътре в нея, сподели Дачев.

Според него нищо не се трансформира и няма да се промени, в случай че няма 160-170 гласа „ за “ в Народното събрание, които да гласоподават за смяната. Има една китайска стена, която са заобиколили вътре, сподели Дачев, съгласно който хората се варят както жаба се вари. Увеличили се тока всичко се усилва и ще стане един подобен пълзящ растеж нагоре, което ще е излее всичко, предизвести Дачев.

По думите му истината е, че с този ток страната ще си загине безшумно.
 Бивш зам.-здравен министър е безапелационен за ковид: Живеем в страшни времена Бивш зам.-здравен министър е безапелационен за ковид: " Живеем в страшни времена "
В България няма същински реанимации. Причината да е по този начин е един български министър на опазването на здравето. " Живеем в страшни времена, в този момент...

Бизнесът по никакъв метод не зависи от актуализацията на бюджета, тъй като дават средствата за нея. Дачев би бил благополучен, в случай че никой не се занимава с бизнеса.

Прочетете още по тематиката:

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР