“Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия

...
“Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия
Коментари Харесай

Баланс между дълголетието и ефективността от него: ПП с мистериозен пост

“Трябва да има баланс сред дълголетието на една политическа партия и успеваемостта от това дългоденствие ”, написа в поста на Природен парк. 

 

В обявата се цитират думи на съпредседателя на Природен парк Кирил Петков, изречени по време на Националния съвет на партията на 21 май. Запис от въпросното събитие бе публикуван от отделилия се от Природен парк народен представител Радостин Василев, а абсурдът докара до поврат в сделката сред Природен парк и ГЕРБ. 

 

Какво тъкмо значи тази обява обаче не е напълно ясно.

 

Припомняме, че по време на конференцията на Радостин Василев преди няколко дни бе пуснат запис от онлайн съвещание на към 50 души от ПП-ДБ от 21 май, в който се чуват гласовете на Кирил Петков и Асен Василев. Заговори се за това, че ГЕРБ е “бранд на огромното зло ”, “маркетинг зложелател ”, а също така се предложи основаване на краткотрайна “комисия по имунитета ”, ако бъде пожелан имунитетът на Бойко Борисов, която да разреши “поне шест месеца да се влачи ” въпросът. Също по този начин се чува да се разяснява, че хората в службите ще бъдат заменени с имена,
които са синхронизирани с " посолствата ", както и че ще бъде поискана помощ от външни консултанти, които да оказват помощ със структурирането на част от службите.

 

От Природен парк нарекоха публикувания запис операция и пуснаха в общественото пространство цялата среща. Разкритията обаче доведоха до реакцията на ГЕРБ, които станаха от масата за договаряния. 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg