“Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия

...
“Трябва да има баланс между дълголетието на една политическа партия
Коментари Харесай

Баланс между дълголетието и ефективността от него: ПП с мистериозен пост

“Трябва да има баланс сред дълголетието на една политическа партия и успеваемостта от това дългоденствие ”, написа в поста на Политическа партия. 

 

В обявата се цитират думи на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, изречени по време на Националния съвет на партията на 21 май. Запис от въпросното събитие бе публикуван от отделилия се от Политическа партия народен представител Радостин Василев, а абсурдът докара до поврат в сделката сред Политическа партия и ГЕРБ. 

 

Какво тъкмо значи тази обява обаче не е напълно ясно.

 

Припомняме, че по време на конференцията на Радостин Василев преди няколко дни бе пуснат запис от онлайн съвещание на към 50 души от ПП-ДБ от 21 май, в който се чуват гласовете на Кирил Петков и Асен Василев. Заговори се за това, че ГЕРБ е “бранд на огромното зло ”, “маркетинг зложелател ”, а също така се предложи основаване на краткотрайна “комисия по имунитета ”, ако бъде пожелан имунитетът на Бойко Борисов, която да разреши “поне шест месеца да се влачи ” въпросът. Също по този начин се чува да се разяснява, че хората в службите ще бъдат заменени с имена, които са синхронизирани с " посолствата ", както и че ще бъде поискана помощ от външни консултанти, които да оказват помощ със структурирането на част от службите.

 

От Политическа партия нарекоха публикувания запис операция и пуснаха в общественото пространство цялата среща. Разкритията обаче доведоха до реакцията на ГЕРБ, които станаха от масата за договаряния. 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР