Трябва да говорим за превенцията как да не стигаме до

...
Трябва да говорим за превенцията как да не стигаме до
Коментари Харесай

За да няма корупция, ДАИ да взимат процент от глобите, като НАП

" Трябва да приказваме за предварителната защита по какъв начин да не стигаме до такива случаи и какви са предпоставките, с цел да има толкоз дребна корупция в тази администрация. Неколкократно съм казвал, че до момента в който тази организация няма характера и правилото на работата на Национална агенция за приходите, няма по какъв начин да работи дейно и корупцията да престане ", разяснява пред НоваТВ Красимир Лилов, ръководител на Националното съдружие на превозвачите.

Във връзка с ДАИ, той разяснява, че на фона на хванатия преди години началник на ДАИ , кметът Иванчева е като пионерче. " В момента, в който Национална агенция за приходите направиха по този начин, че чиновниците получават % от наложените санкции, корупцията мигновено изчезн а. Хората имат мотивация и нямат потребността да търсят други способи за приемане на в допълнение средства ", добави Лилов.

 Спецпрокуратурата нахлу в ДАИ-Благоевград Обновена
Спецпрокуратурата нахлу в ДАИ-Благоевград

Има арестувани

" В Благоевград стават постоянно такива неща, казусът седи от дълго време, някой пази тези хора ", изясни пред БТВ Йонко Иванов, ръководител на Съюза по автомото подготовка. Служителите в ДАИ работят с доста ниски заплати , управлението не прави нищо, с цел да ги обезпеч, иима " нещо сбъркано и нещата би трябвало да се проучват ", разяснява някогашният началник на ДАИ-София Кънчо Димитров.

Миналата година чиновниците с излъгани, че ще им бъдат вдигнати заплатите с 30 % , " един шеф на отдел не си назначава хората " и би трябвало да работи с тях без да ги познава, добави Димитров.

 Главният прокурор удовлетворен от акцията в ДАИ-Благоевград
Главният прокурор удовлетворен от акцията в ДАИ-Благоевград

От много време се работела за подкупните чиновници

Вчера, основният прокурор Сотир Цацаров изясни, че е удовлетворен от акцията в ДАИ-Благоевград . Допълни, че о т много време се е работело за подкупните чиновници .

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР