Трябва да е луда, за да се яви на избори,

...
Трябва да е луда, за да се яви на избори,
Коментари Харесай

Георги Марков: Мая Манолова трябва да е луда, за да се яви на кметски избори

Трябва да е луда, с цел да се яви на избори, които ще загуби и вместо Манолова ще я кръстят Костинбродска. Считам, че е интелигентна жена, доста добър Омбудсман е, за което няколко пъти в Парламента съм я поздравявал за нейната активност. Това съобщи пред " Епицентър " депутатът от ГЕРБ Георги Марков.

" Считам, че на 30-тата юбилейна година от демократичните промени София – градът, от който потеглиха измененията, няма да допусне подсилен от социалистите претендент да стане кмет. Да не приказваме, че ГЕРБ очевидно промени София и даже тези, които не обичат партията употребяват богатствата – и метрото, и зала „ Арена Армеец”, и всички, включително и редовите социалисти, се разхождат по актуализирания бул. „ Витоша”. Така, че мисля, че разсъдъкът ще надделее и тя ще си остане Омбудсман. Разбира се, не е изключено и някой ден да се върне в политиката, както се споделя: що е време, все пред нея.

Спомням си, че един път в Парламента тя ми описа каква мощна тирада е направила по въпроса за стандарта на храните на конгрес на Вишеградците в Братислава. Орбан персонално я е поздравил. Тогава тя ми сподели какъв брой е била впечатлена от унгарския министър председател. Това е комфортен мотив да ѝ кажа да се учи от Орбан на самообладание (8 години Орбан бе в опозиция) – все в миналото ще ѝ пристигна време да се върне в политиката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР