Трябва да декларирам новия си имот в Драгалевци до 15

...
Трябва да декларирам новия си имот в Драгалевци до 15
Коментари Харесай

Ангелкова отговори задочно на Симеонов за уж недекларирания си имот в Драгалевци

Трябва да заявявам новия си парцел в " Драгалевци " до 15 май, 2019 година, защото той е платен в края на 2018 година. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова в профила си във Фейсбук, откакто някогашният вицепремиер Валери Симеонов сподели, че " някой живее в кв. " Драгалевци " в парцел декар и половина с съвършено обзавеждане, а не го е написал в декларацията си, макар че е задължен ".
Ангелкова прецизира, че срокът от 15 май, 2019 година, е написано в член 38, алинея 1, т. 2 в Закон за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество. Actualno.com към този момент посочи тъкмо това в по-стара своя публикация.
" Става въпрос за покупка единствено на имот урегулиран аграрен парцел (дворно място от 1253 кв. м.), находящ се във в.з. " Киноцентъра " 1 ч. Къщата и гаражът, които са маркирани на кадастралната карта, са били необитаеми доста години и са негодни за прилагане и следва наложително срутване, което е спомагателен разход, прибавя Ангелкова. И прецизира, че договорката е осъществена на пазарна цена (средно 122 до 220 евро за кв. метър съгласно imot.bg, като върху парцелите също има необитаеми постройки).
" Паричните средства за покупката на парцела са от моите родители, като всички налози са съответно заплатени ", споделя Ангелкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР