Трябва да даваме пример, но е редно преди да се

...
Трябва да даваме пример, но е редно преди да се
Коментари Харесай

Депутатите признаха, че не спазват стриктно мерките, но… в името на народа

Трябва да даваме образец, само че е редно преди да се погрижим за себе си и за националното заседание, да се погрижим за хората. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков на въпрос от Българска национална телевизия дали депутатите извършват ограниченията, които са разпоредени на хората - да не се събират повече от двама възрастни на закрито на разстояние по-малко от 2 метра.
 Депутати от Българска социалистическа партия се стреснаха да са с публицисти в една зала
Депутати от Българска социалистическа партия се стреснаха да са с публицисти в една зала

По гледище на Жаблянов и Божанков публицистите излязоха

Според депутата от Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов: " каквито и ограничения да се вземат не считам, че ще бъдат на 100% сигурни. Що се отнася до реда в Народното събрание, там има думата председателския съвет на Народното събрание и ограниченията би трябвало да са в унисон с ограниченията на Националния действен щаб - обществената отдалеченост на обособените участници .

И Десислава Атанасова от ГЕРБ призна, че не съблюдават правилно ограниченията по време на изявлението. В тази обстановка е невероятно да съблюдаваме ограниченията и да вземем нужните решения. Голяма част от нас са с защитни маски , добави тя.

Според депутата от Оперативна програма Милен Михов е обикновено да има риск, само че сме длъжни да работим в тези условия, в които ни е сложила обстановката.

За решенията по Закона за изключителното състояние, взети по време на вчерашното съвещание на правната комисия Божанков призна, че обстановката в правна комисия е била тежка . " Имаше два отчета. Народните представители не знаеха какво гласоподават. Потърпевши ще бъдат българските служащи ", сподели той.

Огромна част от тежестта се трансферира върху бизнеса , призна депутатът от Българска социалистическа партия.

Бившият обществен министър Хасан Адемов сподели, че за малко време, е мъчно да се създадат качествени оферти. Надяваме се, че подхванатите ограничения са първа стъпка . Ще има разширение на обществено икономическия пакет. Никой не знае какъв брой време ще продължи рецесията, философията е баланс сред правата на българските жители .

Да бъдем по-предпазливи, никой не знае какво ще се случи . Да действаме по-деликатно, в сравнение с да изсипем рога на изобилието и след това не знаем какво е, прикани Адемов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР