Трябва да чуем каква е идеята на Мария Габриел за

...
Трябва да чуем каква е идеята на Мария Габриел за
Коментари Харесай

Христо Иванов: Трябва да чуем каква е идеята на Мария Габриел за съдебна реформа

Трябва да чуем каква е концепцията на Мария Габриел за правосъдна промяна. Това сподели Христо Иванов от коридорите на Народното събрание по отношение на заявката на Мария Габриел за реализиране на правосъдната промяна, съобщи кореспондент на " Фокус ". 

" Трябва да кажем две неща, свързани със правосъдната промяна. Въпросът е по какъв начин това няма да се трансформира в следващия безрезултатен опит при сегашния състав на Висш съдебен съвет и при метода, по който ще стартира да се конструира идващият. Всички разбираме, че след странния случай с господин Гешев той към този момент е непоносим за тези сили, които до неотдавна го крепяха на поста. Тук не става въпрос за освобождение от един човек, който е достигнал оттатък своята полезност отдавна, тъй като, в случай че на мястото на Гешев бъде назначен някой с профила на Сийка Милева, това няма да е някаква основна смяна ", съобщи Иванов.

Иванов сподели, че от ПП-ДБ упорстват да чуят по какъв начин от ГЕРБ-СДС си показват правосъдната промяна, с цел да се подсигурява цялостна смяна. 

" Въпросът е каква е концепцията на госпожа Габриел и на политическа партия ГЕРБ за това да променим Прокуратата и Висш съдебен съвет, цялата система, която направи допустима Гешев, преди този момент Цацаров, а преди този момент Филчев. Чух, че тя сподели конституционните промени, само че желаеме да чуем детайлности, с цел да не стане просто промяна на един неуместен прокурор с някоя по-удобна фасада със същото желание ", сподели още той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР