Трябва да бъдем много единни в задачите, които си поставяме

...
Трябва да бъдем много единни в задачите, които си поставяме
Коментари Харесай

Борисов: Балканите трябва да се разглеждат общо

Трябва да бъдем доста единни в дилемите, които си слагаме по свързаността на Балканите. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов в Лондон, преди да вземе присъединяване в работния обяд на държавните и държавни ръководители на Англия, Австрия, Германия, Италия, Словения, Франция, Хърватия, Полша, Гърция, Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Сърбия, Република Македония и Черна гора.
Примерът ще взе участие в петата годишна среща на върха на самодейността „ Берлински развой “, която цели потвърждаване поддръжката за европейската вероятност на страните от Западните Балкани.

Българският министър-председател Бойко Борисов уточни, че по гледище на България във формата тази година взе участие и Гърция, тъй като Балканите би трябвало да се преглеждат общо, а не по настрана.
Той акцентира, че присъединяване на страната ни в “Берлинския процес” е огромно самопризнание за свършената през последните шест месеца работа и по-конкретно резултатите реализирани по време на Срещата на върха Европейски Съюз - Западни Балкани в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР