Трябва да бъде насочено усилие към оптимизиране на здравната система

...
Трябва да бъде насочено усилие към оптимизиране на здравната система
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов се надява ваксинацията да не стигне точката на кипене

Трябва да бъде ориентирано изпитание към усъвършенстване на здравната система и не би следвало имунизацията да бъде точката на шупване. За това настоя имунологът и народен представител от Има Такъв Народ в 47-то Народно заседание професор Андрей Чорбанов. 

Той изясни, че зеленият документ не протектира популацията, а допуска един човек да не популяризира болестта. Зеленият документ е политическа и законова тематика. Представете си едно болшинство в Народното събрание да реши да влизат единствено депутати блондини в Народното събрание и всички би трябвало да бъдем с руси коси, с цел да упражняваме законодателната си активност, даде образец имунологът. 
Омикрон гази имунизираните тъкмо както глиган минава през люцерна
" Новият вид Омикрон гази имунизираните тъкмо както глиган минава през люцерна ". Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ проф. Андрей Чорбанов в...
Прочети повече
Той добави, че Омикрон не може да бъде спрян със зеления документ и е безсмислено популацията да бъде ограничавано. Омикрон се популяризира по-бързо, само че е много по-лек като форма. Здравната ни система не може да понесе огромни натоварвания, само че и западноевропейската не е толкоз всеобхватна, добави проф. Чорбанов.

Според проф. Андрей Чорбанов българските здравни управляващи деликатно би трябвало да следят и копират решенията на другите държавни управления. Хубаво е, че и имунизираните, и неимунизираните карат Омикрон леко, посочи проф. Чорбанов и посъветва хората да си мерят и Т-клетъчния имунитет. 

Още:

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР