Truth Social на бившия президент Доналд Тръмп ще започне да

...
Truth Social на бившия президент Доналд Тръмп ще започне да
Коментари Харесай

Trump`s Truth Social ще започне да търгува под тикера „DJT“ във вторник

Truth Social на някогашния президент Доналд Тръмп ще стартира да търгува под тикера „ DJT “ във вторник, поставяйки магната на недвижими парцели — и неговите букви — още веднъж отпред на обществено търгувана компания.

Trump Media & Technology Group, чийто главен актив е услугата за обществени медии Truth Social, сподели в изказване в понеделник, че признакът на тикер ще бъде деен на следващия ден, след сливането му с по този начин наречената компания за празни чекове, известна още като компания за придобиване на специфични покупки (SPAC). SPAC са фиктивни компании, основани, с цел да създадат частен бизнес обществен, без да минават през първично обществено предложение.

В случая с медийния бизнес на Тръмп, акционерите на SPAC, наречени Digital World Acquisition Corp., гласуваха в петък в в интерес на сливането, поставяйки началото на идната стъпка за обществено предложение на новата компания Truth Social без IPO. Обединената компания публично промени името си на Trump Media & Technology Group след приключван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР