Трусовете, които разтърсиха Тайван на 3 април 2024 г., според

...
Трусовете, които разтърсиха Тайван на 3 април 2024 г., според
Коментари Харесай

Сеизмолог предсказа земетресението в Тайван!

Трусовете, които раздрусаха Тайван на 3 април 2024 година, съгласно сеизмолозите са най-силните за последните 25 години. Магнитудът на труса доближи 7,7. Това оповестява в своя телеграм канал на 2 април Франк Хугербетс от Нидерландия. Мъжът, който се изявява като сеизмолог, предизвестил и за разрушителното земетресение в Турция през 2023 година, като тъкмо показал епицентъра и силата му.

„ Съвпадът на планетите на 3 април може да докара до повишение на сеизмичната интензивност до магнитуд 6-7 в региона на 4-5 април. Сбърках с един ден – земетресението беше на 3 април с магнитуд над 7 “, разяснява той. Но като цяло „ пророкът “ се оказа прав - сеизмичната интензивност в действителност се е нараснала доста.

От обясненията на Хугербитс излиза наяве, че той преценя вероятността и мащаба на съответно сеизмично събитие, като проучва местоположението на планетите и Луната. „ Те образуват избрани числа, които ни разрешават да създадем заключения за близкото бъдеще. Специална компютърна стратегия търси прилики в тези числа с тези, които са били подредени по-рано при мощни трусове. И алармира за идна заплаха “, изясни още той, написа Телеграф.

Въз основа на своята методология, Хугербитс чака сеизмичната интензивност да продължи от 5 април до 7 април. Но не споделя къде тъкмо.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР