Трус в партия Възраждане. Депутатът Елена Гунчева обяви, че напуска

...
Трус в партия Възраждане. Депутатът Елена Гунчева обяви, че напуска
Коментари Харесай

Гунчева: За първи път се радвам, че съм в болнични и не ми се налагаше да гласувам с Пеевски


Трус в партия " Възраждане ". Депутатът Елена Гунчева разгласи, че напуща и групировката, и Народното събрание.

При гласуването на вота на съмнение против кабинета в сряда Гунчева отсъства от залата.

Невъзможност за персонална и медийна изява и съмнения за непосредственост на водача Костадин Костадинов с ГЕРБ са измежду аргументите, които късно нощес Елена Гунчева показва във „ Facebook “ за напускането си.

„ Не е правилно и съставлява откровена клюка. Остава си за нейна сметка, аз съм последният човек, който ще излиза отсреща и ще изяснява по какъв начин това е правилно или не “, разяснява Костадинов.

Елена Гунчева е в болничен от 31 май. Въпреки това преди дни в синхрон с партията си тя гласоподава в залата срещу ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Не отиде обаче в деня на вота на съмнение, с което гласовете против държавното управление станаха с един по-малко.

„ Ние мислихме, че е в доста тежко физическо състояние. Тя самата ни изпрати фотоси и копие от болничен лист. Че докторът ѝ е забранил изобщо да става, камо ли да излиза от у дома. Каза в случай че дойда, пожертвам да стана неработоспособен “, описа Костадинов.

Ден след вота на съмнение – на 23 юни, видяхме Елена Гунчева да се движи свободно пред дома си.

На фрагменти се вижда по какъв начин с накуцване тя се качва в автомобил и потегля в незнайна посока. Лидерът на " Възраждане " се съмнява, че зад отсъствието и отдръпването на Гунчева има други претекстове.

„ Не пристигна да гласоподава на вота на съмнение, сега провокира скандал преди вота за Македония “, сподели още Костадин Костадинов.

Питаме и самата Гунчева пред дома ѝ.

„ Коляното ми е зле, сутринта бях на проучване, точеха ми кръв, през вчерашния ден бях на рентген, следобяд отново ходя на лекар “, изясни тя.



Питаме я и за вота на съмнение.

„ За първи път се веселя, че съм в болнични и не ми се постановяваше да гласоподавам дружно с господин Пеевски. Щях да гласоподавам с омерзение “, сподели тя.

На въпрос по какъв начин ще отговори на възможни обвинявания, че е била купена Гунчева отговори: „ А може ли да кажете против каква услуга? Аз не съм самостоятелен, аз напущам Народното събрание. “

По-късно денем Елена Гунчева е подала оставката си като народен представител.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР