Трус има, но сме твърдо решени да довършим мандата си.

...
Трус има, но сме твърдо решени да довършим мандата си.
Коментари Харесай

Захариева: Трус има, но сме твърдо решени да довършим мандата си

Трус има, само че сме твърдо решени да довършим мандата си. Това разяснява вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева пред Българска национална телевизия.

" Не е най-сериозната рецесия, само че не е такава, която да докара до сполучлив избор на съмнение на Българска социалистическа партия ", сподели още тя. Ще има болшинство да бъде определен министърът на следващия ден, сподели още Захариева по отношение на кандидатурата на Емил Димитров - Ревизоро от " Обединени патриоти " за министър на околната среда и водите.

" Имаме разлики и то си проличава при гласуването при разнообразни закони, само че имаме ясно съдружно съглашение, хората чакат дейности и решения ", сподели още тя.

Във връзка с рухването на визи за Съединени американски щати тя добави, че взимаме положителни образци от страни като Полша.

Относно обстановката в Близкия изток министърът на вътрешните работи, Захариева изясни, че Иран постоянно е бил основен фактор в района. " Ескалацията понижа, само че няма деескалиращо състояние " посочи тя.

" Иран имаше градивна роля за нещастието с украинския аероплан, би трябвало да се организира обективно следствие, с цел да може околните на починалите да са уверени, че са получили правдивост ".

Ирак занапред почва да се възвръща след работата на Международната коалиция за битка с " Ислямска страна "

Тя добави, че би трябвало да продължи обучителната задача на НАТО в Ирак. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР