Труповете на двама мъже бяха открити в Кърджалийско, а при

...
Труповете на двама мъже бяха открити в Кърджалийско, а при
Коментари Харесай

Откриха мъртви двама мъже в Кърджалийско

Труповете на двама мъже бяха открити в Кърджалийско, а при огледите не са открити улики за осъществено закононарушение, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Досъдебно произвеждане за гибелта на гражданин на село Русалско е формирано в РУ-Ардино. 57-годишният мъж бил открит мъртъв на 5 септември към 12 часа в землището на селото. Излязъл от вкъщи си сутринта същия ден. Дежурна оперативна група от РУ-Ардино e направила оглед. Не са открити следи от насилствена гибел. Тялото е превозено за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина в МБАЛ „ Атанас Дафовски “. Група „ Криминална полиция “ и проверяващ служител на реда в РУ-Ардино не престават работата по изясняване на случая.

59-годишен крумовградчанин e бил открит мъртъв пред жилищен блок в града към 9,30 часа на 6 септември. След подаден сигнал оперативна група от РУ-Крумовград е направила оглед. Няма следи от насилствена гибел. Трупът е превозен за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина в болничното заведение в Кърджали. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР