Трупът на убитата Анелия Димова от Бяла Слатина е бил

...
Трупът на убитата Анелия Димова от Бяла Слатина е бил
Коментари Харесай

Зловещи разкрития! Убитата жена в Италия е намерена гола и обляна в кръв

Трупът на убитата Анелия Димова от Бяла Слатина е бил открит гол и с забрадка на лицето, като цялата глава била в кръв, научи BulNews.
Предполага се, че дамата е била удряна по главата с празна бутилка от уиски. Намерени са и кървави следи в жилището, които може да са в помощ на следствието. За на следващия ден е планувана аутопсия на натрупа.
Припомняме, че дамата бе открита убита през вчерашния ден в дома ѝ в община Белведере Маритимо, Калабрия.



За последно Димова била забелязана от приятелите си в събота вечер. В неделя сутринта трябвало да се срещнат още веднъж, с цел да отидат на излет. Притеснени, че я няма, приятелите й звънели няколко пъти на вратата й, само че без резултат. Колата й обаче била паркирана наоколо. Приятелите на Димова решили да влязат в дома й, след което разкрили натрупа й. По-късно пристигнали и карабинерите от град Скалеа.
Един италианец и двама българи са били изслушани по отношение на убийството в Белведере Маритимо, Калабрия, на 56-годишната българка Анелия Димова.
И тримата се познавали с жертвата, само че към този момент те не сe проверяват от управляващите. Според локалните медии жилището на Димова било главно претърсено от следователите за всевъзможни вероятни следи. Засега закононарушението наподобява загадъчно и не е ясно какво може да е довело до убийството. Сред хипотезите са ликвидиране от пристрастеност или за обир.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР