Трупът на Кирил Русев е бил увит в одеяло, което

...
Трупът на Кирил Русев е бил увит в одеяло, което
Коментари Харесай

СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ: Трупът на Кирил Русев увит в одеяло от къща, обявена за продажба от фирма на Петър Александров

Трупът на Кирил Русев е бил завит в одеяло, което е снимано в публикация за продажба на къщата в кв. " Надежда ", в която е погубен. Това излиза наяве в Апелативния съд в София, където прокуратурата желае Петър Александров и Александър Кинов да останат за непрекъснато в ареста. Те са упрекнати в отвличането и убийството на Русев.

А къщата е оповестена за продажба от компания на Петър Александров, уточни в определението си съда, който остави двамата за непрекъснато в ареста.

Приятелката на убития Кирил Русев е споделила с проверяващите, че дни преди да изчезне на 4 януари е бил обезпокоен за живота си. Русев й споделил да трие приложения от телефона си и да ги конфигурира още веднъж.

Връзката с жертвата прекъснала в 12,40 ч. на 4 януари, разказала майка му Виолета. Същия ден Кинов и Александров пътуват до Сърбия с телефона и документите на жертвата, а на идващия ден Кинов предава натрупа му на траурен сътрудник за кремация.

Според отбраната на двамата към този момент 13 дни няма данни Александров и Кинов да имат общо с убийството. Готова е балистичната експертиза за оръжието, с което е убит Русев. Според юрист Христо Кутиев, който пази сина на Стоян Александров, калибърът не съответствува с конфискуваните от вкъщи му револвери и прикани да се разграничават дейностите на двамата обвинени. Според прокуратурата претекстът за убийството на Русев са неуредени финансови връзки, които е имал с починалия Стоян Александров. Адвокат Кутиев отхвърля това и съобщи, че никой не е правил разбор на правосъдните и изпълнителни каузи сред бащата на клиента му и жертвата.

В последната си дума пред съда синът му Петър изиска да бъде освободен, с цел да покаже документи, в това число и за други кредитополучатели, да се грижи за детето си и за бизнеса.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР