Трупът на Бърдаров бе открит на 21 ноември в гараж

...
Трупът на Бърдаров бе открит на 21 ноември в гараж
Коментари Харесай

Убитият в ”Хиподрума” - шампион по авиомоделизъм

Трупът на Бърдаров бе открит на 21 ноември в гараж на жилищна кооперация в "Хиподрума ", където той е поправял ключалки и аларми на коли. Мъжът бе прострелян в корема, а по-късно заклан .

Часове по-късно за жестокото закононарушение бе арестуван 46-годишният Ясен Х. от София. Прокуратурата към този момент му повдигна обвиняване и го остави в ареста за 72 часа. След това от държавното обвиняване ще изискат от съда установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

По неофициална информация Ясен и Борислав били дългогодишни другари, само че връзките им се влошили, откакто някогашната брачна половинка на Ясен почнала връзка с Борислав. Вероятно и това е станало причина за жестокото ликвидиране.

От първия си брак Борислав Бърдаров има наследник - Николай. Двамата са първенци по авиомоделизъм. 46-годишният мъж е притежател на Световната купа за 2016 година в клас F1A (планери), дълготраен член на националния тим и неколкократен първенец на България.

Синът му, който предходната година бил абитуериент, пък е най-младият притежател на международната купа за юноши у нас – печели купата едвам 13-годишен.

„ Моят татко се е занимавал от началото на 50-те, аз – от началото на 80-те. И моят наследник също се занимава”, споделя в репортаж на bTV Борислав Бърдаров няколко седмици преди да загуби живота си.

Синът му Николай пък споделя, че най-вече се въодушевява от татко си и от него е научил всичко.

"Благодаря на всички които са до мен в този сложен миг. Почивай в мир безконечният ми воин, нека към този момент си на по положително място ", написа момчето в персоналния си профил във Facebook след убийството на татко си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР