Трупът на 19-годишен младеж е бил открито в училищния двор

...
Трупът на 19-годишен младеж е бил открито в училищния двор
Коментари Харесай

ТРАГЕДИЯ: Труп на младеж открит в училищен двор

Трупът на 19-годишен юноша е бил намерено в учебния двор на пловдивското село Скутаре в неделя. Хората са потресени, защото момчето е от доста положително семейство. За нещастието се схванало, откакто на място пристигнали криминалисти и лекари. Районът бил отцепен. Кметът на селото Стоян Добрев бил извикан, с цел да разпознае натрупа.

" Беше по очи, лекарят го обърна, с цел да го видя. Изтръпнах. Медиците обясниха, че няма данни за принуждение ", сподели пред " 24 часа " той и отхвърли всевъзможни подбробности.

Полицията е иззела записите от камерите на учебното заведение, с цел да откри какво тъкмо се е случило.

Хората в Скутаре са шокирани. Разказват, че в неделя сутринта са видели 19-годишния Васко до магазина. Часове по-късно е открит мъртъв. Какво се е случило в това малко време, следва проверяващите да открият.

Тялото е било откарано с кола за спешна помощ в Съдебна медицина.

Местни разказват родителите като извънредно работливи. От години отглеждали цветя и ходели по тържищата да ги продават. Били вежливи, усмихнати и сърдечни.

" Беше чудно дете. Умно и красиво, само че и малко своенравно ", разказа го някогашна негова учителка. Наскоро го видяла и той се похвалил, че си има другарка.

" Мечтата ми е да изучавам медицина, заречен съм на мама ", споделил Васко.

Засега от полицията няма информация по случая.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР