„Трупа се една апатия, не може през два месеца да

...
„Трупа се една апатия, не може през два месеца да
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив оптимист за правителство след третите избори

„ Трупа се една незаинтересованост, не може през два месеца да има избори и на всички да представяме отново същите политици и послания. Аз съм оптимист, че на третия път ще бъде формирано държавно управление и диалогът ще надделее “, разяснява кметът на Пловдив Здравко Димитров, представен от бТВ.

По думите му на днешните политици им липсва национализъм и единство, сходно на нашите предшественици, които са работили за Съединението.

„ От Народно заседание до Народно заседание равнището пада. Мъчно ми е да го кажа, само че е по този начин. Трябва да знаят националните избраници, че те са там, с цел да показват България и своя суверен, и да мислят за положителното на България “, разяснява Димитров.

Кметът на Пловдив разяснява и битката с пандемията от COVID-19.

„ Тежко е, само че ние сме твърд народ и ще се оправим. Накрая ще излезем спечелили “, сподели Димитров. Той добави, че до момента в който е лежал в болница с ковид е преосмислил живота си. „ Тежко е, не го поисквам на никого “, сподели още той.

„ Към нови ограничения постоянно подобавам с схващане, тъй като насреща има хора, които хранят фамилиите си. Трябва да намерим метод, ние отнехме живота на децата и учениците си, порастват без обществен живот, това не е обикновено “, сподели Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР