Труп на млад мъж бе открит в края на януари

...
Труп на млад мъж бе открит в края на януари
Коментари Харесай

Бившият депутат от ПП Велико Минков: Можех да съм аз в изгорялата кола също като Пейо

Труп на млад мъж бе открит в края на януари 2024 година, в гориста околност край хижа „ Алеко “ на Витоша. Органите на реда откриват, че индивидът зад кормилото е Пейо Пеев, а тялото му е обсипано с куп белези, издаващи, че е бил свиреп обичай и душен.

 

Снимки от видеокамери запечатват по какъв начин по-рано автомобилът е паркиран пред блок в столицата. В продължение на 4 минути в транспортното средство се случва блъскане, а шофьорската врата се отваря два пъти, само че нечия ръка намира метод и изкусно я затваря.

След това колата постепенно потегля към планината, където е и открита.

 

Габриела Славова и майка й Красимира Трифонова, някогашна дипломатка в посолството ни в Банкок, са обвинени за жестокото ликвидиране, което съумяват да извършат с изключителна сръчност единствено за 4 минути. Повече от ясно е, че убийството на Пейо е било усърдно планувано.

 

Убитият е брачен партньор на Габриела, от която има 6-годишно дете. Славова има и кърмаче на няколко месеца, чийто татко е някогашният депутат от Политическа партия Велико Минков. Той настойчиво се бори да бъде записан като татко в акта за раждане на сина си, който се води на името на Пейо Пеев, тъй като до гибелта си е в цивилен брак с Габриела, въпреки и да не живеят дружно.

 

Почти половин година след нещастието, препатилия някогашен народен представител Минков проговори. Той е безапелационен, че има дами, употребяващи мъжете единствено за биологичен материал.

 

След дълго очакване излезе експертизата, показваща, че Минков е татко на второто дете на Габриела, която, както знаем, бе лишена от независимост дружно с майка си...

Не крие задоволството си от това, че му е бил даден късмет за изработката на тази експертиза и че той е бащата на бебето, което скоро направи 8 месеца. Битката за бащинството стартира предходната есен благодарение на юриста му Пламен Борисов.

Бил наясно, че ще има съществени трудности, че няма елементарно да им дадат да създадем проби. „ Бог да елементарни Пейо – неговата гибел и задържането на Габриела улесниха вземането на слюнка. Принципно съдът би трябвало да даде позволение за осъществяването на процедурата. Поискахме такова още като Пейо беше жив. Човекът, който би трябвало да даде материал за проба, може да не се явява, да прави всякакви номера, да измисля оправдания “.

 

Минков твърди, че с Иванка Пеева, която отглежда и неговото дете, и това на Пейо, е в доста положителни връзки, изключително откакто излязла експертизата. Чуват се всеки ден, той се грижи за момченцето, схващат се.

„ Вече на всички е ясно, че аз съм таткото и няма кой да ни стопира да се виждаме, да поддържам връзка с детето. Иванка е добър, сърдечен човек. Познаваме се от предходната есен, когато се роди бебето ми. Тогава Пейо беше жив, запознахме се. Дори говорихме, че аз съм биологичният татко и че мен би трябвало да ме впишат в акта за раждане, а не Пейо. Той беше повече от уверен, че аз съм таткото. Неговото име и фамилия синът ми ги взема, тъй като Пеев тогава е в брачни връзки с Габриела. Говорехме, че един ден ще оправим нещата. Как да ви кажа, говорихме като рационални хора. По един чудноват метод ние сме родственици, тъй като внучето на Иванка и моят наследник би трябвало да израснат като братчета, те са и такива. За мен е обикновено да прекарваме известно време дружно. Усещам фамилията на Пейо като родственици от нов тип “, признава Минков.

 

Посочва, че може да купи на сина си хиляди неща, само че му се ще да му подари множеството си време. Иска да бъдат пълноценни татко и наследник, и добавя, че се грижи добре за него.

Непрекъснато пътува сред Бургас, Русе и София, което е изморително. Надява се, че съдът ще му позволи да бъде със сина си, да му го повери.

 

Не крие, че е обезпокоен от решението на съда Габриела да бъде под домакински арест и с гривна на крайници, както и да й бъдат върнати децата. Ужасява се даже от мисълта, че тя може да има контакт с тях и акцентира, че всички помним случая с Кристина Дунчева от Сандански, която умъртви двете си деца на 3 и 5 години.

Посочва, че доколкото е чувал, пред психолози тя признала, че ненавижда бащата на децата и желала да му отмъсти, ликвидирайки ги. Според здравната експертиза Дунчева беше вменяема, т.е. не е психологично болна, а има личностно разстройство. Това са разнообразни неща. Габриела е вменяема. Прокуратурата ще си свърши работата и ще ревизира, с цел да се види каква наказателна отговорност понесе.

„ На обществените служащи пък е работа да ревизират тези личностни разстройства в какви рискови положения се показват и дали едно такова личностно разстройство като нарцистичното личностно разстройство би я подтикнало към възмездие над децата. Определено децата не трябва да поддържат връзка с нея, до момента в който тя не преодолее психическите си разстройства съгласно мен “, показва Минков.

 

Относно присъдата, която би трябвало да получат Габриела и майка й, Минков показва, че това ще реши съдът и добавя, че съгласно него доказателствата са безспорни. Дори му се коства, че Габриела и майка й Красимира са от хората, които не подлежат на превъзпитание и в този ред на мисли ще бъде хуманно да лежат до живот в пандиза.

 

Спомня си, че по време на бременността, Габриела станала по-агресивна освен с думи, само че и с държание, само че отдавал всичко това на хормоните и й влизал в състояние, стараейки се да не я тревожи с нищо, да я поддържа. Мислел, че бременността й тежи и би трябвало да е извънредно благ и спокоен, и да преглъща изблиците й, само че нещата мощно ескалирали. Тя се разделила едностранно с него, напряко го изгонила, след което почнали да се случват странни неща. Опитвал се да я заговаря пред блока в Бургас, само че тя мълчала, като че ли е незабележим и не го вижда. Била споделила на баба си, че подвига кръвно единствено като го види и това не било добре за бебето в корема й. Поради тази причина Минков спрял да я търси, а в същото време му бил блокиран в другите интернет платформи. Надявал се, че става въпрос за краткотраен прочувствен срив, който ще й мине, само че когато се срещнали инцидентно, тя му декларирала, че не той е биологичен татко на бебето й, а Пейо – били създали ДНК тест в 12-ата седмица от бременността й. Преди това обаче Минков бил разговарял с Пейо, който бил безапелационен, че няма по какъв начин да е биологичен татко на детето на Габриела, защото не е бил съкровен със брачната половинка си от 6 години насам.

 

Минков е безапелационен, че когато с Габриела създали бебето, тя живеела с него. Забелязал обаче, че когато майката на Габриела била на дипломатическа задача в Кувейт, дъщерята започвала да се очовечва, само че когато била наоколо – ставала странна. Според психолози, родителите са доста значими за отключването на разнообразни психологични разстройства у наследниците си.

 

Романтичните връзки сред Минков и Габриела почнали през август 2020 година и траяли до юли 2021 година Намесата на майка й променяла освен мирогледа на Габриела, а и настроенията й. Всичко, което били съумели да изградят двамата с Минков, отивало в коша и по този начин разумно се стигнало до раздялата им. След като напуснал Народното събрание обаче, Габриела се задействала и поискала да възстановят връзките си. Той й се доверил, само че не трябвало да го прави. После забременяла… последвала намесата на майка й и… нататък историята е ясна на всички.

 

По-късно Минков си дал сметка, че можело той да е в опожарената кола на мястото на Пейо.

Твърди, че за момента е завършил с политиката и се е фокусирал върху това да заживеят дружно с детето му и да са щастливо семейство. Иска дребният да вижда постоянно братчето си, а като порасне, възнамерява да беседва с психолози. Има поддръжката на цялото семейство за развъждане на сина си.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Велико Минков ексдепутат ПП убийство Пейо Пеев Витоша родителство баща
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР