Труп на мъж вдигна на крак криминалистите тази сутрин в

...
Труп на мъж вдигна на крак криминалистите тази сутрин в
Коментари Харесай

Убийство в Дупница, откриха труп пред хранителен магазин

Труп на мъж подвигна на крайник криминалистите тази заран в Дупница. Тялото е било намерено от притежател на хранителен магазин в центъра наоколо до черквата, който към 6:00 часа, отивайки на работа, видял мъртвец на тротоара наоколо до магазина си. Тялото е било по очи върху земята, написа 24 часа. Подал сигнал на телефон 112 и на място незабавно са пристигнали криминалисти от Дупница, оповестиха от полицията.

При първичния оглед са открити голям брой синини в региона на главата на умрелия. Той е разпознат, на 60 години от София.

Трупът е откаран за аутопсия, която изрично да откри аргументите за гибелта. Образувано е досъдебно произвеждане.

Проверяват се няколко версии. Възможно е столичанинът да е умрял вследствие на нанесен побой. Има и съмнение, че може да блъснат мощно и при рухването да е получил контузия на главата, несъвместима с живота.

Първоначалните данни сочат, че през нощта мъжът се е черпил с локални хора, във връзка Гергьовден, наоколо до мястото на гибелта си. По непотвърдена информация мъжът се споделя Георги и е чествал именния си ден.След среднощ сред седящите на масата е зародил скандал. Установяват се участниците в среднощния запой.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР