Труп на жена, скрита в куфар, беше открит закопан в

...
Труп на жена, скрита в куфар, беше открит закопан в
Коментари Харесай

Разбра се чий е разфасования труп, открит в куфар край Радомир

Труп на жена, скрита в куфар, беше открит закопан в региона сред радомирските села Бърнарево и Николово. По коса, останала по пътната чанта, станало ясно, че жертвата е Антониа Гервазиева.

Това написа " Телеграф ", като се базира на проверяващи. До разплитане на случая, който е съвсем като сюжет от книга на Стивън Кинг, се стигнало откакто бащата на килъра признал, че е оказал помощ на сина си да закопаят тялото.

30-годишната Антониа, която е родом от село Копаница, беше оповестена за търсене през февруари, макар, че изчезва мистериозно още на 7 януари. Близките ѝ споделили, че тя има другар - Любомир, с който живеела на фамилни начала.

 Разбра се чий е разфасования мъртвец, открит в куфар край Радомир

Според техни съседи и двамата употребявали опиати. Изведнъж Тони, както я наричали всички, като че ли потънала вдън земя. Любомир обяснявал, че се е върнала при фамилията си. След няколко месеца и той липсващ.

Оказало се, че отпътувал първо в Италия, а по-късно се трансферирал във Франция.

Преди към 10 дни в полицията отишъл бащата на Любомир. Възрастният мъж не можел повече да търпи и споделил пред проверяващите в Радомир къде е заровен натрупа на Тони. Той завел ченгетата до мястото и те останали изумени.

Куфарът, в който било прикрито тялото, авансово поставено в чувал, фактически бил там. От Гервазиева обаче останал само скелет и малко коса. Именно тя била задоволителна, с цел да се потвърди самоличността на жертвата.

По-късно се открило, че тя е удушена. Таткото на Любомир споделил и какво му е споделил след убийството. " Стана пакост, баща, помогни ми ", били думите на килъра, след което двамата дружно скрили натрупа.

Очаква се за Любомир да бъде издадена европейска заповед за арест и да бъде докаран у нас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР