Труп на 36-годишен мъж е открит вчера в курортната местност

...
Труп на 36-годишен мъж е открит вчера в курортната местност
Коментари Харесай

Труп на 36-годишен мъж е открит в курортната местност „Божурица“ край Видин

Труп на 36-годишен мъж е открит през вчерашния ден в курортната околност „ Божурица “ край Видин. Мъжът е бил разгласен за локално търсене на 12 ноември, два дни по-късно и за общодържавно, оповестяват от пресслужбата на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи -Видин (ОД на МВР).

Оперативна група е направила оглед на местопроизшествието в наличието на правосъден доктор. Трупът е превозен за аутопсия във видинската болнаци " Св. Петка ". Работата на проверяващия екип продължава в границите на формирано по случая досъдебно произвеждане. Криминалисти, под надзора на Окръжна прокуратура-Видин, проверяват гибелта на мъжа, който е от Видин.

От пресцентъра на ОД на МВР-Видин прецизираха за Българска телеграфна агенция, че от началото на годината на територията на региона е разследвано и разкрито едно ликвидиране, станало в село Чупрене, при което жертвата е стара жена, която е умряла вследствие на нанесен нечовечен побой от брачна половинка ѝ. Трима- двама мъже и една жена, са умряли след станали пожари в района.

Мъжете са умряли вследствие на задушаване, след зародил пожар от незагасена цигара в домовете си, жената- 84 годишна, е получила 78 % изгаряния, умряла е преди дни след зародил пожар в жилището си във Видин, породен от нередовност в газова бутилка, прецизираха от пресцентъра на полицията.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР