Труп и наркотици откриха полицаи в камион с български номера. Мъртъв

...
Труп и наркотици откриха полицаи в камион с български номера. Мъртъв
Коментари Харесай

Откриха мъртъв шофьора на български камион, пълен с наркотици

Труп и опиати откриха служители на реда в камион с български номера. 

Мъртъв водач в кабината на камион с български номера е бил открит от гръцката полиция. Паркираният тир с работещ мотор в профил на пътя край село Парамития, в Северозападна Гърция, е провокирал съмнения измежду служителите на реда от локалното ръководство, които патрулирали в региона, оповестява " Прототема ", представена от.

Служителите на реда открили, че 56-годишният грък, който седял на шофьорската седалка, е мъртъв.

Имало признаци на манипулиране в каросерията на камиона, който превозвал колички за супермаркети. Пристигнали са служители на реда със следово куче от отдела за битка с опиатите, които претърсили товарното поделение и разкрили опиати измежду стоките.

Намерени били 54 херметически затворени опаковки недопечен канабис с общо тегло 58 кг и 906 грама.

Незаконният товар е иззет дружно с камиона, който е с български номера, само че е на гръцка компания. Тръгнал е от Испания, минал е с транспортен съд от Италия до Игуменица и е с последна дестинация Атина.

Разследването разкрило, че в камиона се е опитал да проникне гръцки гражданин на Атина, който дружно с различен грък и още двама незнайни съучастници, които се търсят, са пробвали да пробият платнището и да вземат дрогата. Един от тях е арестуван, търсят се съучастниците му. 

Ще бъде осъществена и аутопсия на тялото на лидера за определяне на аргументите за гибелта му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР