Trump Org. обявява продажба на голф игрище в Ню Йорк

...
Trump Organisation заяви, че е продала лизинга си за голф
Коментари Харесай

Trump Organisation заяви, че е продала лизинга си за голф игрище в Ню Йорк с панорамна гледка към Манхатън на Bally’s Corporation, слагайки край на няколко години спорове.

„Въпреки че нямахме предварително намерение да продаваме този трофеен актив, Bally’s Corporation се намеси и ни направи изключително предложение“, каза Ерик Тръмп, средният син на бившия президент Доналд Тръмп, при обявяване на продажбата.

Операцията на Доналд Тръмп на голф игрището, известно като Trump Golf Links във Ferry Point Park, беше подложена на контрол след атаката на 6 януари 2021 г. срещу Капитолия на САЩ с PGA и други, които изтеглиха турнири от имотите на Тръмп, цитирайки реториката на бившия президент онзи ден .

Градските власти в Ню Йорк се опитаха да прекратят организацията Тръмп от лицензионната сделка, която тя има от 2012 г.

Организацията Тръмп заведе дело за нарушаване на договора за наем и в крайна сметка спечели. Градът никога не обжалва решението и курсът остава под контрола на Тръмп.

Игрището, което е проектирано от компанията на пенсионирания про-голфър Джак Никлаус, беше отворено за обществеността през 2015 г., а клубът и ресторантът на територията бяха открити през 2019 г. Президентски печат е отпечатан на тревата, според публикация в Instagram.

CNN се свърза с отдела за паркове в Ню Йорк и офиса на контрольора за коментар.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР