Труд Шефът на Агенцията по храните в Бургас д-р Георги Митев

...
Труд
Шефът на Агенцията по храните в Бургас д-р Георги Митев
Коментари Харесай

Шефът на БАБХ-Бургас бил задържан само за разпит, напоследък не се чувствал добре

 Труд Шефът на Агенцията по храните в Бургас доктор Георги Митев е бил арестуван за разпит. Рано сутринта в сряда, в 7.00 часа, служители на реда са позвънили на вратата на дома му. Отворила брачната половинка му, която е чиновник в Държавна фирма " Земеделие “. Д-р Митев обаче не бил вкъщи си, а в болница. Той не се чувствал добре в последните дни и имал проблеми със сърцето, по тази причина отишъл на консултация с кардиолог. По думите на негови сътрудници, усещал зной и стягане в гърдите. Предния ден бил в село Соколово, където убеждавал собственик да съобщи животните си, които трябвало да бъдат евтаназирани поради чумата по свинете.

По-късно се разбра, че шефът доктор Митев е към този момент на разпит в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи. Той не е задържан, единствено дава показания, споделиха осведомени източници на " Труд ".

Служители на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност “ са влезнали по същото време в постройката на Българска организация по сигурност на храните в Бургас. Сградата, в която тече ремонт, е оградената със сигнални ленти и достъпът до нея в сряда бе неразрешен. Започнало е претършуване на кабинетите. Някои от чиновниците са извикали и свои познати юристи, споделиха осведомени. " Това е профилирана акция на ГДБОП и нямаме информация, за какво и по какъв сигнал се прави “, споделиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Д-р Митев е и политическа фигура. Той бе водач на партията на Иван Костов в Бургас, след това мина към общинските съветници на Съюз на демократичните сили. В близки връзки е и с ГЕРБ. Преди години нашумя с удар – в Ахелой бе разкрита някогашна свинеферма, която бълваше кубчета лед, създавани за курорта Слънчев бряг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР