Трудностите ще ви накарат да промените плановете си, но не

...
Трудностите ще ви накарат да промените плановете си, но не
Коментари Харесай

Днес Е Много Коварен Четвъртък, Гледай Да Не Се Подхлъзнеш! Алена Разкрива Рисковете За Всяка Зодия!

Трудностите ще ви накарат да измененията проектите си, само че не ви лишават от триумф, в случай че сте задоволително гъвкави и се заемете с настоящите си задания. Преценете още един път повода за триумфите и за неуспехите си и определете линията, която ще следвате.

Близнаци
Ще усложните сами работата си поради вашата сензитивност към отправената ви рецензия. Постарайте се да преодолеете недоволството си от думите на вашите сътрудници, тъй като те са в правото си. Промените могат да са във ваша изгода, само че и във ваша щета. Пристъпвайте към тях внимателно.

Рак
Възможни са непредвидени обрати, които могат да ви принудят да тръгнете в нова, непредвидена посока. Налага се да защитавате и отстоявате правилата си. Не успявате да преценявате действително хората. Анализирайте близките, с цел да прозрете делите им.

Лъв
Анализирайте искрено грешките си и бъдете откровени пред себе си. Това е методът да си проправите пътя към потребни промени, които ще стартират към обед. Доверете се на интуицията си. Не разчитайте на мнение в профил, тъй като ще ви подведат и ще сгрешите. Не разказвайте за проектите си, с цел да не привлечете вниманието на завистниците.

Дева
Отново имате добра опция да обмислите проектите си, с цел да се осъществите фантазията си за бъдещи професионални и материални триумфи. Притъпете страстите и разчитайте на разсъдъка си. Бъдете рационални. Начинание ще ви помогне да намерите приложение на своята сила и своите качества.

Везни
Денят разрешава слагане на ново начало, по тази причина не трябва да го пилеете в празни приказки и да се отказвате от служебните си отговорности. Съветите на другари ви носят изгода, тъй че не ги пропускайте. Не позволявайте поради личната си леност да пропилеете отлични благоприятни условия.

Скорпион
Ще ви изненадат непредвидени, само че потребни настоятелен контакти, които не трябва да приемате прекомерно възторжено и прочувствено. Познанствата ще станат причина да сключите сполучливи контракти. Вземете значими решения, свързани със дилемите на работното ви място. Начинанията ще са сполучливи, в случай че не бъдете прекомерно прибързани.

Стрелец
Изобщо не успявате да сте тактични и търпеливи. По-добре уговорете срещите си за следобяд, с цел да овладеете страстта си и да не си създадете врагове. Все още сте заети с мисли за вашите близки. Наслаждавайте се на насладата, която ще ви подари новината за ваш триумф.

Козирог
Замислените проекти може скоро да се осъществят, само че не трябва да налагате мнението си и да изисквате поддръжка с експанзия. Очаква ви прочувствен напредък. Изоставени задания обаче непрестанно ще ви припомнят за себе си. Приключете ги и си гарантирайте успокоение.

Водолей
Каквото и да започнете, приемете, че е обречено на неуспех, в случай че влагате страст и непрекъснато изказвате претенциите си. Надеждите ви за триумф няма да се осъществен поради устрема ви да критикувате. Откажете се от начинанията, по-добре изчакайте удобен ден, с цел да поставите началото на нови планове.

Риби
Въпреки че не ви липсва импулсивност и блян към нови хоризонти, рутината и търпението са вашите най-хубави съдружници. Наложете си успокоение и се задълбочете в служебните си отговорности. Позволете на сътрудниците си да ви оказват помощ, в случай че се постанова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР