Трудностите, които КНДР изпитва във връзка с , са сравними

...
Трудностите, които КНДР изпитва във връзка с , са сравними
Коментари Харесай

Ким сравни пандемията с Корейската война

Трудностите, които КНДР изпитва по отношение на , са сравними със положението на нещата по време на Корейската война. Това, както заяви организация ЦTAК, споделил водачът на страната Ким Чен-ун на национална конференция на ветераните. Форумът беше отдаден на 68-ата годишнина от подписването на съглашението за помирение.

" Днес се сблъскваме с компликациите и компликациите на невиждана световна здравна рецесия и продължаващата изолираност стана толкоз сложна, колкото и по време на войната ", сподели той. Ким Чен-ун акцентира, че настоящето потомство би трябвало да продължи традициите на предците, спечелили войната, и да докара страната до по-нататъшен разцвет.
 Южна и Северна Корея възвръщат информационни канали
Южна и Северна Корея възвръщат информационни канали

След дълга липса на връзка

Годишнината от края на Корейската война е народен празник за КНДР. Боевете на Корейския полуостров стартират на 25 юни 1950 година и завършват на 27 юли 1953 година Коалиция от 17 страни, водена от Съединени американски щати, води война на страната на Южна Корея против КНДР, която беше подкрепена от Китай и Съветския съюз.

Боевете приключиха с подписването на съглашение за помирение на граничния пункт Панмунджом в демилитаризираната зона сред Северна и Южна Корея. В същото време войната не е завършила публично и до през днешния ден, защото към момента не е подписан пълновръстен кротичък контракт. Пхенян твърди, че на коронавирусна зараза от началото на пандемията. Властите са за битка с инфекцията, по -специално са въвели непоколебим граничен надзор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР