трудно стартира брака си.Звездата разкри, че тя и съпругата й

...
трудно стартира брака си.Звездата разкри, че тя и съпругата й
Коментари Харесай

13 причини защо частният женен партньор на звездата Томи Дорфман Елиз преди месеци

мъчно започва брака си.

Звездата разкри, че тя и брачната половинка й са избягали, до момента в който са били на посещаване в Лос Анджелис през 2023 година, и са избрали с цел да запазят брака персонален, до момента в който не са подготвени да го споделят със света.

Томи и Елиз се срещнаха на Hinge през 2021 година, когато 31-годишният мъж се върна в Ню Йорк след години живот в Лос Анджелис. И до момента в който тя не търсеше нищо съществено, защото неотдавна си отиде, Томи и Елиз знаеха, че имат нещо особено.

„ Първите няколко месеца от връзката ни дадоха тона за това по какъв начин в последна сметка ще получим женен ", написа Томи в есе, оповестено на 2 май. „ Сгодихме се два месеца, с цел да се срещнем. "

И макар че осиновиха кученце от немски дог след шест месеца, двойката изчака една година, преди да се реалокира дружно с Томи, който се майтапи: „ Любовта за нас изискваше тази отвратителна композиция от доверчивост, илюзия и орис. “

И до момента в който възнамеряваха бягство – и даже стигнаха до такава степен, че да си купят тоалети, за които мечтаеха да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР