Трудно ще е, но не се е случвало нищо, което

...
Трудно ще е, но не се е случвало нищо, което
Коментари Харесай

Любен Дилов - син: Трудно ще е, но не се е случвало нищо историческо

Трудно ще е, само че не се е случвало нищо, което да не се е случвало към този момент в историята - по този начин депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син разяснява в " Денят стартира " несполучливите до момента опити да бъде определен ръководител на Народното събрание.

Изрази упования, че ръководител ще има, защото подобен е нужен най-малкото с цел да се разпусне сегашният парламент и да се отиде на нови избори. По думите му през вчерашния ден депутатите са били доста покрай избора на подобен, само че е имало информационен проблем да се схванат. Няма драма в това, върви законодателна подготовка като за 4-годишен мандат, всички обединения се готвят, изключително нашата, разяснява Любен Дилов.

" Някои към този момент са импортирани - свързани са с парите от Плана за възобновяване и резистентност, правосъдната промяна, опазване на икономическите ограничения ", сподели Дилов.

Той цитира данни на Министерството на финансите, съгласно които ни чакат 50 милиарда дълг и 5 милиарда лихви пред идващите години.

По думите му положителната вест от работата на 48-ото Народно събрание до момента е, че се е нормализирал тонът за връзка сред партиите. Като тематика номер 1 след избор на ръководител на Народно събрание би трябвало да бъде оръжието за Украйна, разяснява депутатът от ГЕРБ-СДС.

Според него 2 години политическата обстановка е била извънредно деконструктивна и в този момент би трябвало нещата малко да се утаят и " Продължаваме Промяната " да се трансфорат в партия.

" Тогава ще се получи нормализация, нищо по-добро не е измислено от парламентарната народна власт ", сподели Любен Дилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР