Трудно се управлява без доверие. Но това предполага още по-силен

...
Трудно се управлява без доверие. Но това предполага още по-силен
Коментари Харесай

Анализатори: Трудно се управлява без доверие, но така партньорите ще се дебнат и ще се контролират

„ Трудно се ръководи без доверие. Но това допуска още по-силен надзор, ще се дебнат и при някакви по-резки придвижвания, ще има реакция отвътр е “. Така социологът от Алфа Рисърч Павел Вълчев разяснява в ефира на Euronews Bulgaria бъдещо постоянно ръководство сред „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и ГЕРБ-СДС и оповестеното към този момент няколко пъти от акад. Николай Денков, че двете обединения си нямат доверие.

Павел Вълчев цитира и данни на организацията от предходната седмица, съгласно които 66% от интервюираните желаят съставянето на постоянен кабинет в границите на актуалното Народно заседание. Въпреки че ще е мъчно ръководството, което се обрисува, бъдещата власт би трябвало да се оправи с няколко рецесии – правосъдна, институционална и прочие „ От рецесия в рецесия влизаме... В същото време явно сме в непрекъснато предпочитание за смяна и за преход “, добави социологът.

Според Мария Матеева-Казакова съюзът, който се обрисува да ръководи, е „ съюз с вграден динамит “. Според нея структурата е „ мъчно скрепена “ и ще се ръководи мъчно, защото ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС се чака да са съперници на локалните избори наесен.

„ Твърде комплицирано е, даже за умели представители “, счита тя.

По думите й обратите в българския политически живот „ са толкоз непредвидими през последните месеци, години, можем да чакаме изненади до последния миг... “ „ По създание протичащото се е компроматна война, не можем да бъдем уверени, че нов запис няма да изтече... “, добави тя.

Цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР