„Трудно се работи с тях. Постоянно закъсняват, идват в нетрезво

...
„Трудно се работи с тях. Постоянно закъсняват, идват в нетрезво
Коментари Харесай

Това ли е краят на Pavell & Venci Venc'?

„ Трудно се работи с тях. Постоянно закъсняват, идват в нетрезво положение или от време на време даже въобще не идват! Държат се непрофесионално и пренебрежително, като че ли са най-големите звезди на България “, възмутени са притежатели на заведения, представени от Галерия.

Техни сътрудници също потвърдиха. Според тях, в случай че хип-хоп двойката продължава по този метод, скоро ще залезе от музикалната сцена.

Подобна била обстановката с известния дует Ангел и Мойсей , които жънеха нечуван триумф, до момента в който не започнаха да се увличат по опиатите и да не се появяват по участия. В последна сметка двамата се разделиха и всеки от тях продължи със солова кариера, само че към този момент надалеч не толкоз сполучлива.

Pavell & Venci Venc' може да е следващият разпаднал се дует и по друга причина – пари. Двамата изпитвали все по-големи усложнения в реализирането на плановете си, заради неналичието на средства. Резкият спад на участия принудил рапърите да понижат хонорара на 2500 лв., огромен % от които гълта продуцентската им компания.

Останалата част се дели на две и месечният приход на двамата става незабележим.

Венци Венц бил по-осъзнатият от двамата и се опитвал да ги избута от блатото.

Рапърът към този момент има семейство и му трябват пари, до момента в който Павел още се вълнувал от нощни празненства и неразрешени субстанции.

„ Това са законите на бг музиката! Раздялата им е неизбежна. Единици са тези, които са съумели да се задържат като дует или група. Дори именитите „ Ъпсурт “ се разпаднаха. И дните на Pavell & Venci Venc' са преброени “, разясняват в музикалните среди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР