Трудно ни е все още да се аклиматизираме все още

...
Трудно ни е все още да се аклиматизираме все още
Коментари Харесай

Валентич: Още един нов в Ботев до старта на първенството


Трудно ни е към момента да се аклиматизираме към момента след подготовката в Дубай, както и с терените тук, призна след контролата с Царско село тренъорът на Ботев Аздрудин Валентич. Ето какво показа още той:

" За нас най-важно беше да се опазим от травми в този мач. Второто полувреме съм по-доволен от играта, която демонстрираха нашите момчета.

Отбелязахме повече голове, пресата работеше. Преди почивката имахме малко проблеми с позиционирането. Царско село ни предложиха добра игра. Второто полувреме коригирахме доста неща. Това, което ми харесва е, че предходната година завършихме с победа, в този момент започваме също с триумф.

Когато стане ясно какво ще случва с Балтанов, вие, медиите, ще бъдете навреме известени. Трябва да вземем най-хубавото решение за клуба. Трябва да решим дали да го вземем или да разчитаме на някой млад състезател. Това, което най-вече ми харесва е, че той е експерт в тренировките.

Работим всекидневно по селекцията. Не е елементарно да притеглим състезател, защото той би трябвало да е по-добър от сегашните. Като в тази ситуация с Брахими. Не е елементарно, само че се надяваме до края на трансферния прозорец да притеглим още един състезател ", приключи тирадата си Валентич.
Свързани вести Ботев с изрично 5:0 против Царско село ВИДЕО Две контроли на Ботев за ден в Коматево Коледа късно за пловдивските Ботев и Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР