Трудно ни е да си представим съществуването на човек, използващ

...
Трудно ни е да си представим съществуването на човек, използващ
Коментари Харесай

Милионерка от OnlyFans изчезна безследно, интернет потребители тръгнаха по следите ѝ

Трудно ни е да си представим съществуването на човек, употребяващ интензивно интернет, и непознаващ Бел Делфин (Belle Delphine). Е, евентуално на някои е позната повече от на други, защото интернет звездата изкарваше по над 1,2 млн. в OnlyFans.

Да, обаче тя внезапно изчезна от интернет и хората онлайн се чудят какво се случва с нея и за какво към този момент няколко месеца тя не е дейна в профилите си обществените мрежи. 

Виж още: Да си самичък по собствен избор: 5 истории на същински хора, предпочели самотата пред връзка

Всъщност това надалеч не е първото " изгубване " на звездата от OnlyFans, само че този път мълчанието ѝ продължава цели 8 месеца. Темата е настояща както измежду някои YouTuber-и, по този начин и в целия Reddit.

 

Изчезването на Бел Делфин от интернет в действителност не е напълно цялостно, защото последно е била дейна в OnlyFans на 14 октомври. Но в Instagram и Twitter тя мълчи прекомерно съмнително.

Виж още: Инфлуенсърско семейство печели хиляди месечно от аматьорските си видеа

Според една от версиите повода е в един скандал, който се развихри при започване на годината. Става въпрос за фотоси, които тя разгласява в Twitter и на които я виждахме завързана в кола с лепенка на устата. Разбира се без долни дрехи. Нещо повече. Под тези фотоси тя написа, че това е съвършената първа среща.

Мнозина обаче откриха проблем в тези фотоси, тъй като тя издига в фетиш култове като обезчестяване и похищение. Освен това облеклата ѝ бяха като на малко момиче и в този смисъл фрагментите бяха и много педофилски. 

Виж още: Какво да НЕ вършиме в леглото по време на секс 

Така следващото изгубване на Бел съответства с края на абсурда към нея. Дали тя се е засегнала от реакциите и е решила да забавлява единствено клиентите си, можем единствено да допускаме.

Изображение: https://www.instagram.com/belle.delphiny/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР