Трудно ми е да намеря нещо негативно в България. Тук

...
Трудно ми е да намеря нещо негативно в България. Тук
Коментари Харесай

Германски бизнесмен: България е абсолютен рай от гледна точка на данъците и правилното място за инвестиции

" Трудно ми е да намеря нещо отрицателно в България. Тук е парадайс за вложения и бизнес. Чудя се единствено за какво държавното управление се сменя постоянно. " Германецът Пери Айнфелдт пристигнал сякаш за малко в България, а решил да остане вечно, споделя за него " Deutshe Welle ".

Идеалното място за него е голф комплекса край Балчик. Той е един от десетките германци, трансформирали Северното Черноморие в собствен дом. Той е от Хамбург, работи като съветник в региона на голфа. Участвал е в основаването на голф комплекси в Германия и Грузия. Точно това го води в България.

" Когато ми споделиха, че би трябвало да хвърча за Варна, попитах къде е това. Не бях чувал за нея. Резервирах полет и пристигнах тук на Великден през 2011 година Беше доста забавно всичко, незабавно ми хареса. "

Първо той се влюбва в природата на Северното Черноморие през 2013 година основава консултантска фирма.

" Смятам, че е ужасно да се работи тук. За инвестиции България е безусловно точното място. Абсолютен парадайс е от позиция на налозите. Трудно ми е да намеря нещо негативно в България. Може би е мъчно да се разбере непрекъснатата промяна на държавни управления и изборите на всеки 6 месеца. Тук държавно управление просто не може да се направи. "

Айнфелдт не схваща за какво българите не искат да работят по морета. В голф комплекса в Балчик да вземем за пример 70% oт личния състав е от Бали.

" Много българи виждат казуса единствено в личната си страна и заради това са напуснали страната. Други като нас виждат светлата страна и идваме да й се насладим. "

" Тук работя по-малко, в сравнение с в Германия. Когато дойдохме тук през 2011 година въобще нямаше германци. Оттогава доста мои сънародници пристигнаха тук. Те желаят да работят на красиво място и да имат по-високо качество на живот. Тук има всичко - успокоение, хубав плаж и хубав град. Може би в никакъв случай няма да си потегли от България. ", приключва той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР