Трудно ми е да коментирам решението за комбиниране на ваксините.

...
Трудно ми е да коментирам решението за комбиниране на ваксините.
Коментари Харесай

Проф. Снежина Михайлова: Пациентите да завършат имунизацията със започната ваксина

Трудно ми е да разясня решението за съчетание на имунизациите. Може би първичните данни имат прочут обещаващ резултат за комбинацията от разнообразни типове. Самата ваксина на „ Спутник “ е композиция от разнообразни вектори. Всичките създадени ваксини имат много висока ваксинална резултатност за разлика от други ваксини в предишното. Това дава преимущество да се опитваме да комбинираме тези ваксини. Това съобщи в студиото на утринния блок на бТВ доцент Д-р Снежина Михайлова.

Тя предлага да пациенти да завършат имунизацията със стартирана ваксина. Според нея решението да се ограничи потреблението на имунизацията на „ АстраЗенека “ до избрани възрастови е положително.

„ Като имунолози предлагаме да се изчаква оптимално дълго за слагане на имунизацията след прекарваме “, разясни проф. Михайлова. Ваксината би могла да обезпечи по-пластичен имунен отговор спрямо преболедуването, тъй като тогава организмът не се намира в стресова среда.

Като най-фрапираща подправена вест за Коронавирус имунизациите дефинира изказванието, че след слагане на ваксина може да се регистрира положителен тест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР