Трудно живеете с нас! Но пък, господа, признайте си –

...
Трудно живеете с нас! Но пък, господа, признайте си –
Коментари Харесай

10 неща, които мъжете наистина не харесват в жените

Трудно живеете с нас! Но пък, господа, признайте си – и без нас няма да ви е лесно…

Мислейки си за съвършените дарове, идеалните сътрудници и персони, които биха провокирали по-скоро злополука, в сравнение с искра, през днешния ден ще ви показва 10 от най-непривлекателните неща, които мъжете в действителност не харесват в дамите.

1. Твърде доста грим

 10 неща, които мъжете в действителност не харесват в дамите

И по този начин, дами, мисля че е време да излезем от графиките за грим на Dulux и да престанем да сме толкоз червени! Ако има нещо, което мъжете в действителност не намират за секси, това е да се приберат от сантиментална среща и да открият червило към устните си и изцапана риза. Защо не опитаме с по-естествен образ, който може да реализираме с хилядите управления, които са налични през днешния ден.

2. Голямата коса

Понякога по-голямото не е по-добро. Това, което някои дами виждат като голяма демонстрация на артистичния талант върху главите си, мъжете постоянно разпознават като смущаваща грива, през която не могат да прокарат пръсти в подобаващият миг.

3. Честа смяна на настроенията

 10 неща, които мъжете в действителност не харесват в дамите

Самата Кейти Пери ефектно употребява израз в своя ария: „ Ти си гореща, а по-късно студена “. Защо ни е тази непрекъсната смяна в настроението девойки? Бедните ние, просто не можем да се оправим!

4. Огромните слънчеви очила

Колкото по-големи са слънчевите очила, толкоз по-близка е визията ни до тази на звездите, нали? И вярно употребен грим би могъл идеално да прикрие махмурлука, само че да не забравяме, че той се влюбва в лицето зад очилата, тъй че не го скривайте зад тях.

5. Приемате себе си прекомерно съществено

 10 неща, които мъжете в действителност не харесват в дамите

Понякога би трябвало да изпъкнем, тогава да отпуснем косите си надолу и да се надсмеем на себе си. Никой не е съвършен, знаем това, само че пред кого бихме свалили отбраната си, в случай че не пред индивида, който ни обича, колкото самите ние?

6. Драма

Това, което ни се случва сега, може да е най-голямото нещо в живота ни, само че е толкоз изтощително да се опитваме да го поддържаме. Дали Бионсе си мери силите с Кими Кей? Или Тейлър Суифт с Кейти Пери? Дами, това сигурно няма никакво значение за мъжете ни.

7. Поддръжка на високо равнище и скъпи усети

 10 неща, които мъжете в действителност не харесват в дамите

Това, че ни лишава часове, с цел да се подготвим, е едно, само че да влачим мъжете си по магазините и да ги караме да чакат, до момента в който се опитваме да обиколим всяко допустимо понижение не си е работа. Той не е толкоз заинтересуван, колкото нас. И, в случай че той желае да ни направи някакъв подарък, който не коства цяло положение, само че има особено значение, тогава би трябвало да го осъзнаем. Не всичко би трябвало да е Шанел, дами.

8. Огромен маникюр

Колкото са по-дълги, толкоз по-добре, нали? Ще получим огромно „ Не “ от мъжка позиция. Могат да наподобяват ужасно на нашите обичани звездни икони, само че в действителност не са толкоз практични. Освен това, драскат много неприятно…

9. Твърде доста парфюм

 10 неща, които мъжете в действителност не харесват в дамите

Да ухаем леко сладко е прелестно – демонстрира, че умишлено сме се постарали да изглеждаме приключено, само че в действителност няма потребност да потъваме в парфюма си. А що се отнася до тези звездни аромати, никой елементарен човек няма визия какво е уханието на обичаните ни звезди, тъй че, сестрички, спестете си парите!

10. Да не сте в крайник с модата

Не! Оставете това на Cosmopolitan. Ако имаме среща в 8 вечерта, би трябвало да бъдем там тъкмо тогава. Никой не обича да бъде оставян да чака, изключително тогава, когато не можем да решим с какво да излезем.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР