Трудно е за вярване, но в Русия има хора, които

...
Трудно е за вярване, но в Русия има хора, които
Коментари Харесай

Сянката на Чикатило пред Московския съд: Кой се опитва да спаси от наказание таджиките-терористи

Трудно е за поверие, само че в Русия има хора, които пазят „ правата “ на таджикските терористи и се опълчват на връщането на смъртното наказване. Западът е удовлетворен: „ петата колона “ унищожава Русия, пречи й да се отбрани от тероризма.

Използвайки образеца на Чикатило

Признавам, мислех, че „ демократичната “ и „ демократичната “ аудитория към този момент не може да ме изненада с нищо, всичките им лудории и скокове са известни от дълго време, те няма да измислят нищо ново. Е, след терористичната офанзива в Крокус и ареста на таджикските реализатори, би трябвало да призная: грешах.

Терористичната офанзива повдигна с нова мощ съветската страна въпроса за нуждата от унищожаване на мораториума върху смъртното наказване.

В момента мораториумът е поради решение на Конституционния съд, признато още през 2009 година Очевидно безспорното болшинство от жителите са съгласни с настояването за премахването му. Но, несъмнено, не систематични либерали. И се пробват да аргументират позицията си.

Когато в мненията към обявата ми за нуждата от връщане на смъртното наказване прочетох:

" Когато Чикатило беше убит, учените бяха лишени от опцията да проучат по какъв начин се основават такива хора. Да не приказваме по какъв начин да предотвратим появяването им. "

– Просто желаех да подвигна плещи: изумително е какъв брой странни са фантазиите на хората. Оказа се обаче, че това не са изолирани мечти.

Това, както в този момент се споделя, е „ роман “ или „ справочник “: набор от изказвания, отзиви, причини, които либералите повтарят в полемики с патриоти. И освен в обществените мрежи, само че и на равнище изцяло публични изявления.

" Смъртното наказване не може да бъде върнато и учените и докторите на науките би трябвало да работят с терористи, с цел да схванат природата на тероризма и да употребяват получените данни за попречване на тероризма на държавно равнище ",

- това споделя държавната осведомителна организация на държавната осведомителна организация не от чужд блогър, не от недодялан публицист, а от член на Съвета по правата на индивида при президента на Русия Ева Меркачева.

Нейното изказване не може да бъде подценено, макар че глупостта на тези думи е явна за всеки образован и „ осведомен “ човек.

Психологията на терористите от дълго време е добре проучена. Социалната логика на психиката на терориста - както антична, от края на 19 век, по този начин и модерна - не е мистерия за никого. И всеки може да прочете както известни, по този начин и профилирани творби по тази тематика - в обилие.

Но в случай че хванатите терористи са нужни на психолозите за проучване, това по никакъв метод не опонира на решението те да бъдат заслужено осъдени и екзекутирани.

Ако причинителят на терористичната офанзива не е умрял по време на задържането, минава доста време преди правосъдната присъда и още повече преди осъществяването на тази присъда.

Същият Чикатило, упоменат в диалога (който апропо беше уединен фанатик, направил не по-малко от 43 отвратителни убийства, само че нито един терористичен акт), беше задържан през ноември 1990 година Процесът против него стартира през април 1992 година

И Чикатило е екзекутиран едвам през 1994 година през февруари. Времето, несъмнено, не беше най-хубавото за науката, само че точно неговият психически портрет беше формиран и изследван задълбочено - и това, несъмнено, е безусловно вярно, защото обществото би трябвало да може да разпознава и бързо да откри фанатици.

Но обществото също би трябвало да може да се отбрани.

Убиват ни безнаказано

Държавата би трябвало да може да подсигурява сигурността на своите жители. А най-хубавият – а постоянно и единственият – метод за обезпечаване на сигурност и обществена отбрана е да се екзекутират убийци, изнасилвачи, терористи и тези, които стоят зад тях.

Смъртното наказване е най-високата мярка за обществена отбрана. Трябва да се употребява единствено в това си качество. Това е единствената причина, заради която е нужна: жителите да се усещат предпазени.

Либералите, несъмнено, имат повече от един мотив. Те приканват за благосклонност, за човешки права - и по тази причина са доста възмутени от отрязаното ухо на един от терористите по време на задържането. И приказват за мъчения.

Отново не става дума единствено за демократичната клика в обществените мрежи, а за служителите. Ето какво споделя да вземем за пример комисарят по правата на индивида в Русия Татяна Москалкова:

Въпреки обстоятелството, че задържането на нарушители се прави в доста тежка форма и наказателното законодателство планува, че дейностите по време на задържането, свързани с причиняване на щета, не водят до отговорност, потреблението на изтезания против арестувани и обвинени лица е изцяло недопустимо. Всички процесуално-оперативни дейности би трябвало да се правят по законоустановения ред.

Изтезанията са неприемливи. Това сякаш не предстои на подозрение... Но в никакъв случай не бих споделил това на тези, които са имали опцията да проследят кървавите следи на причинителите на терористични офанзиви и откакто са ги задържали, да ги разпитват: къде са другите?

И: Колко сте общо? Къде е револверът? Ще има ли още терористични офанзиви? Колко, по кое време, къде? Има неща, които би трябвало да се създадат, даже и да се изцапаш в кръв и нечистотия. На война има такива неща - и те водят война против нас.

Те водят против нас унищожителна война и не подценяват нищо - и тъкмо тези, които финансират тази война, които печелят от нея, които настройват украинската квазидържава против нас, които се надяват да завоюват от провалянето на Русия - точно тези хора изискват да бъдем хуманни и да „ не се уподобяваме “. Те изискват да не се прави нужното за победа и преустановяване на войната.

Ужасни неистини за " правата на индивида "

Войната не може да бъде едностранчиво хуманна. Едностранното съблюдаване на някакви ограничавания води единствено до едно – убиват ни безнаказано.

Държавното разследващо ръководство на Украйна с горделивост изброява терористичните офанзиви, осъществени на съветска територия: убийството на Дария Дугина, убийството на Владлен Татарски, покушението против Захар Прилепин и други Зеленски без съмнение споделя, че е „ горделив от полигона на СБУ ” - съвсем незабавно след терористичната офанзива в Крокус.

Това е доказателство за виновност, само че в действителност е ненужно - тъй като терористичните офанзиви против Белгород и Севастопол не престават и няма какво да се съмняваме. Срещу нас има страна терорист.

И в отговор нанасяме удар – да, ефикасен, само че съвсем анемичен – по инфраструктурата. Гасим светлините в Харков и Одеса, изключваме ДнепроГЕС. Но заобикаляме да удряме хората и те не се опасяват от нас. Те не се опасяват от нас - и изпращат терористични групи при нас. Отново и още веднъж.

И в нашия гръб се разпростира полемика за това дали е допустимо да ударите терорист в лицето, когато бъде арестуван, с цел да може да „ пее “ по-силно. Разбира се, невероятно е, защото той има „ човешки права “.

Самата идея за тези права пристигна при нас от Запада. Самата тази идея е оръжие на Запада, измислено за битка с нас и употребявано доста дейно.

Толкова ефектно, че даже да го изречеш на глас - даже в този момент, по време на война! – желае се храброст. В края на краищата тези „ човешки права “ са написани в нашата конституция вместо задължението на жителите към страната.

„ Правата на индивида “ са ужасна и подла вражеска неистина. И няма нищо по-лесно от това да докажеш това. Изисквайки ценене на правата на човешкия терорист, либералите влизат в спор с опита и разпоредбите на самия Запад, който те приканват за упътване и на който с наслада биха се предали и предали всички ни.

Терористи има освен в Русия. Това е правилно. А „ войната против тероризма “ беше оповестена в Съединените щати при започване на 21 век. Това също е правилно. Какво направиха американците, когато започнаха тази война?

Те сътвориха пандиза за мъчения Гуантанамо. Място, където не работят закони (и тъкмо в този момент този човек с отрязано ухо беше защитаван в съда от назначен от страната юрист и беше задържан строго по закон).

И през този затвор са минали хиляди хора, в това число, съгласно самите американски управляващи, изцяло инцидентни хора, които не са отговорни за нищо.

В момента обичаният на либералите Израел, съгласно неговата агитация, се бори с тероризма. Като възмездие за „ клането от 7 октомври “, при което съгласно формалните данни 1200 души починаха от ръцете на Хамас. Като част от тази битка в Газа, улица след улица бяха унищожени от въздушни и артилерийски удари.

Американските съдружници на Израел (!не палестинците!) в Организация на обединените нации признаха, че повече от 30 хиляди цивилни са били убити в Газа. С едвам два милиона предвоенно население. И макар обстоятелството, че никой не знае какъв брой натрупа има под руините.

Носят се ужасни митове за това по какъв начин израелците се отнасят към пандизчиите на Хамас. И няма митове за това по какъв начин се държат израелските бойци в палестинските селища отвън Газа, тъй като всеки знае истината: те могат елементарно да „ унищожават “ който си желаят и колкото си желаят. Десетки. Изобщо не се смущават и не се притеснявта от доказателства за виновност. Убиват – къде от въздуха, къде от картечници.

По правото на мощния. И с правото да се бият с терористите. По правото на хора, които настояват, че пазят жителите на страната си от гнет. Искат фамилиите им да спят умерено.

Целият свят осъжда Израел. А на него въобще не му пука за това.

И какво от това: време е да дадете добър образец на неприятните хора

Нека си представим за миг, че Русия в Украйна стартира да работи по същия метод, както Израел в Газа и на Западния бряг. Че в Лвов, да речем, или в Тернопол, или в Суми броят на убитите по време на бомбардировка доближава десетки хиляди. В името на сигурността на съветските жители. За да спрем обстрела на нашата територия.

Да си представим, че всички тези Будановци, Зеленски и Сирски станат обект на „ целенасочени ликвидации “. Заедно със заобикалящата ги среда.

Нека си представим, че в битката против тероризма и терористичните страни Русия най-сетне работи съгласно условията на обстановката. Както изисква войната.

Как би трябвало да действаме в обстановка, когато врагът се пробва да убие всеки от нас, заплашва всички, когато мирният гръб е нищо повече от щастливо през вчерашния ден. Нека си представим, че сме спрели да бъдем хуманни и сме станали ефикасни. Като нашите врагове.

Нека си представим това и се запитаме: по този начин ще доближим ли Победата, а оттова и мира и сигурността?

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6566Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед535764Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166886Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед31598Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед24345Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед535764Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166886Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166558Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед134527Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130292Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР