Трудно е за Григор Димитров да се справя със сравнението

...
Трудно е за Григор Димитров да се справя със сравнението
Коментари Харесай

Агаси: Григор сам се поставя под голямо напрежение

Трудно е за Григор Димитров да се оправя със сравнението с Роджър Федерер. Но най-хубавото от него към момента следва. Това е мнението на Андре Агаси, който е част от екипа на най-хубавия български тенисист.

Григор Димтров и Андре Агаси работят дружно от няколко месеца след разочароващата 2018 година.

В изгряващите си години Григор Димитров постоянно беше сравняван с един от най-хубавите – Роджър Федерер. Това обаче наподобява се оказа тежко задължение.

„ Трудно е когато някой те съпоставя с Федерер. Може да е имало някакво имитиране на играта му, само че Фед играе доста с китка, знаете ли, Григор удря доста по-плоско. Вярвам, че към момента не сме видели най-хубавия му тенис ”, показа Агаси.

„ Григор всекидневно се слага под огромно напрежение, с цел да бъде това, което се чака от него. Това е нож с две остриета ”, сподели още американецът.

„ Григор имаше доста положителни резултати с кариерата си, само че би трябвало да усети какво да е градиш върху една основа, да продължаваш в същата посока. Това не важи единствено за тениса, само че и за всекидневието. ”

Легендата в международния тенис даже показа, че Григор Димитров е с впечатляваща физика, също като Новак Джокович.

„ Виждал съм го да прави невероятни неща на корта. Ако става дума за физически данни, Димитров не отстъпва на Новак, който е впечатляващ. Разликата е, че Джокович е по-ефективен и рисков от отбрана, само че и от двете страни на корта. Това е разликата сред двамата. Движението, разнообразието е играта и качествата на Григор обаче ме карат да считам, че най-хубавото следва ”, продължи Андре Агаси./ Gong.bg

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР