Трудно е. Това накара децата да пораснат много бързо. Обединили

...
Трудно е. Това накара децата да пораснат много бързо. Обединили
Коментари Харесай

Съпругата на Шарлопов за първи път разказа драматичните подробности около смъртта на мъжа си

" Трудно е. Това накара децата да пораснат доста бързо. Обединили сме се. " Така разяснява Бояна Шарлопова гибелта на брачна половинка си - предприемача Стефан Шарлопов пред Нова телевизия.

" Гръб в тил сме. Сплотени сме. Момчетата се пробват да заемат неговата роля, което за мен е доста тъжно. Всяка вечер сядаме и приказваме за него. Той се опитваше всички да ни пази. Влизайки в бизнеса, разбрах, че съм доста готова. След като умря се наложи да вляза в доста персонални негови неща. Беше си направил таблица с длъжници, всичко е описвал на ръка. Преди 2 години съумя да върне всички заеми. В момента всичко е подредено, все едно си е знаел какво следва. ", споделя с огорчение вдовицата.

" Стресът е най-големият ни зложелател. През последните месеци той съумя да се обърне към себе си, да реши значимите си неща. За жал животът е нечовечен и ни го лиши сега, в който към този момент можеше да се наслаждения на постигнатото. ", разяснява Шарлопова.

" Той показваше на момчетата по какъв начин би трябвало да се почитат дамите. В момчетата доста се вижда неговият почерк, а те са единствено на 7. Искам да благодаря на всичките си другари, тъй като сега не съм добра компания ", изяснява тя.

Бояна Шарлопова описа също по какъв начин е настъпила гибелта на брачна половинка й и постави завършек на всички спекулации по тематиката.

" Вечерта в неделя той не се усещаше добре. Имаше вирус, децата бяха заболели. Стефан споделяше, че усеща неразположение - главоболие. Момичетата го разтриха. Беше му високо кръвното, само че не чак толкоз, че да се притесним. Казват, че това е сладката гибел - да умреш в съня си. Живя като победител, умря като подобен и желая да го помнят подобен. Причината за гибелта е сърдечна непълнота. Не се е мъчил. ", споделя тя.

" Сутринта се разсъниха, само че нямах предпочитание да ставам. Прегърнах го, усетих го леден, само че - нищо. После, когато светнах лампата, то беше ясно. Опаковката е останала, духа го няма. Изпратих децата на учебно заведение, не желаех да го виждат по този начин, нищо не им споделих. ", със сълзи на очи си спомня Шарлопова.

" Децата го сънуват - аз не. Усещам го. ", заключва почернената жена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР