Трудно е от сега да се каже каква ще е

...
Трудно е от сега да се каже каква ще е
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Хората вече се интересуват от средата пред блока си

Трудно е от в този момент да се каже каква ще е изборната интензивност, само че чакам да е висока, тъй като този път имаме конспирация. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия социологът Първан Симеонов.

,,За разлика от предходни локални избори на тези към този момент приказваме за елементи, което е позитивно, тъй като хората започнаха да се интересуват от средата пред блока си. Сега всички приказват за изкупуване на имоти в София, с цел да се резервира зеленото пространство'', добави Симеонов.

,,Има организации, които работят главно за едната от двете водещи партии у нас, само че по този начин е на всички места по света. Разбира се, има и такива организации, които вършат проучвания, само че не ги афишират, в случай че резултатите не са удобни за нея'', разяснява политологът доцент Румяна Коларова във връзка социологическите проучвание преди деня на изборния избор.

Тя добави, че ситуацията в България не е толкоз зле и че у нас просто има хора, които априори са настроени отрицателно най-много поради популистката изразителност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР