Трудно е да усетим винаги хората, около нас, дали ни

...
Трудно е да усетим винаги хората, около нас, дали ни
Коментари Харесай

10 отровни типа хора, които е полезно да избягваме

Трудно е да усетим постоянно хората, към нас, дали ни желаят положителното, дали ни завиждат или просто “изпиват ” силата ни. Най-добре е да заобикаляме хора, с които просто не се усещаме добре. Ето някои съществени “отровни ” видове хора, за които е добре да се огледаме към нас:

1. КЛЮКАР
Има хора, които се хранят от живота на другите. Те знаят всички пикантни елементи за всеки и не могат да се сдържат да не споделят тази информация с вас. Непрекъснатото слушане на клюки и подправени вести носи единствено негативизъм. Внимавайте с такива хора, сигурно те разнасят злословия и за вас. Не споделяйте персонална информация с тях.
Пет стъпки, с които да ограничим токсичното в живота си и да живеем по-добре
Всички имаме в всекидневието си хора, които ни товарят душевен. Те са непрекъснато мрънкащи, досадни, не харесват нищо, подлагат на критика всичко...
Прочети повече
2. НАРЦИС
Те обръща всеки диалог към себе си. Трябва да са в центъра на всичко. Рядко се интересуват от вас и вашите безредици. Да, обикновено е всеки да желае да каже нещо за себе си, само че той несъмнено не желае да чуе вие какво имате да казвате. 

3. ЕМОЦИОНАЛЕН ВАМПИР
Има хора, които не могат да водят с вас прелестен и положителен диалог. Те са манипулативни, хранят се от отрицателни страсти и елементарно преобладават над хората, само че “жертвите ” им мъчно го виждат. За страдание, е мъчно да разпознаете прочувствените вампири. Ако постоянно след среща с другар, се чувствате подтиснати и неспокойни, нещо не е наред.

4. “КРАЛИЦА НА ДРАМАТА ”
Те основават проблем от нищото. Животът им е като прочувствено влакче на ужасите, на което желаят да ви качат. Въвличат ви в драмите си и ви основават чувството, че вие носите отговорност за техните проблеми. Ако не отговорите на упованията им, минавате в рубрика “лош другар ” и ви карат да се чувствате отговорни.

 5. ВЕЧНИЯТ КРИТИК
Те намират дефекти във всичко. Вечният критик си изрича мнението по всевъзможни въпроси, без значение дали въобще има някаква визия. Успява да унищожи увереността ви, като ви залива с непоискани препоръки.
8 знака, че сте браншове в токсично семейство
Истерии, безпокойствие, скрити страсти, ниско самочувствие - за жалост някои родители предават всички тези отрицателни качества на децат...
Прочети повече
6. МАНИПУЛАТОР
Манипулаторите знаят какво желаят и пренебрегват вашите ползи, до момента в който не го получат. Обръщат всичко в тяхна изгода и ще ви накарат да изпитвате виновност, в случай че не им дадете каквото желаят. Опитайте се да съхраните личните си усеща, до момента в който ви манипулират и да излезете от обстановки, в които не желаете да бъдете.

7. ВСЕЗНАЙКО
Някои хора желаят да потвърдят, че са най-умни от всички и да се изричат по всевъзможни въпроси. Не са отворени към нови хрумвания и елементарно влизат в разногласия. Ще ви накарат да се чувствате все едно нищо не знаете спрямо тях. 

8. ЦИНИК
Циниците носят доста отрицателна сила. Макар в доста филми такива хора са представяни като привлекателни и занимателни, те могат да ви подлудят с неспособността си да видят нещо позитивно в живота. Те подценяват увереността ви, достиженията ви и чакат да се държите по същия метод. 

9. СТЕНА
Докато връзката е ключът към сполучливите връзки, има хора които не са съгласни с това. Те се държат като стена. Предпочитат пасивно-агресивна форма на другарство и не вземат отношение, когато възникне спор. Те не могат да управляват гнева си и са склонни да упрекват колегата си, в случай че не се усещат удобно.

10. ЗАВИСТНИК
Изглеждат благи и другарски настроени, само че не се радват на вашите триумфи. Струва им се, че другите получават повече и то несправедливо, а те са ощетени незаслужено.
Как да разпознаеш токсичните другари
Токсичните другари не са толкоз лесни за различаване, тъй като, в случай че желаят, могат ловко да прикрият същинските си усеща и претекстове за...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР