Трудно е да сте в крак с модните тенденции, защото

...
Трудно е да сте в крак с модните тенденции, защото
Коментари Харесай

Рокли за жени под и над 50 години: стилове за стилна визия за няколко сезона

Трудно е да сте в крайник с стилните трендове, тъй като те се трансформират непрестанно! Освен това е скъпо да обновявате дрешника си непрекъснато.

И като цяло през днешния ден все по-популярна става бавната мода, която е икономична и екологична.

Това значи, че можете да не преследвате новите трендове, само че въпреки всичко да бъдете стилни. Основното нещо е да имате облекла, които няма да излязат от мода през идващия сезон.

Днес ще поговорим за такива рокли, които ще оказват помощ на дамите на елегантна възраст да се усещат удобно през лятото и в това време да бъдат уверени в своя облик.

Рокля – риза

Този жанр е на мода от няколко сезона насам. И очевидно няма да отстъпи от позициите си.

За лятото можете да изберете рокля както с втален, по този начин и със свободен контур, с дълги и къси ръкави или даже без ръкави.

Освен това с роклята без ръкави получавате стилна многопластова визия.

“Разширете ” актуалността на роклята риза, като изберете модел в главен колорит, с типичен принт (например райе), класическа кройка, без нетрадиционни елементи.

Роклята риза се съчетава добре с разнородни обувки. Тя може да се носи с всевъзможни сандали, маратонки, мокасини и други

Рокля – парашут

Тенденция на сезона, която се наложи измежду стилните среди.

Тези обемни рокли могат да се носят с всеки вид фигура.
В парещ ден този жанр ще ви обезпечи комфорт, ще ви накара да се чувствате свободни.

Роклята с парашут ще бъде оценена от дамите, които са открили, че през зимата са добавили спомагателни сантиметри към талията или ханша си. Ще е належащо време, с цел да се отървете от тях. А този жанр ще помогне в такава обстановка, ще скрие всички проблематични места.

Рокля кафтан

Обемността се трансформира в постоянна фешън наклонност, което направи постоянна позицията на друга свободна рокля – кафтана.

Той е в действителност повсеместен: подобаващ е за дами с всякакво телосложение, наподобява добре в разнообразни материи, подобаващ е за разнообразни стилове.

Комбинирана рокля

Роклята в жанр долни дрехи е вид за тези, които желаят да подчертаят фигурата си и по тази причина не се интересуват изключително от необятния контур.

Модните стилисти са сигурни: тази кройка ще бъде с нас като наклонност за повече от един сезон.

По-възрастните дами обаче постоянно се смущават от отвореността на роклята. Но даже и в този случай не трябва да се отказвате от една съвременна рокля. Ако я облечете върху топ, тениска или риза, ще станете стилни!

Макси рокля

Роклята с дължина до земята постоянно наподобява женствена и елегантна, а това в никакъв случай няма да излезе от мода!

Освен това роклята с макси дължина “изпъва ” силуета, правейки фигурата по-стройна. Не една и две дами ще го оценят!

Флорална рокля

Флоралният принт е най- “летният ” десен! Дори и различен десен да стане съвременен, флоралната рокля постоянно ще бъде настояща през летния сезон!

Особено като се има поради, че можеш да избереш цветова скица, която регистрира известния колорит през съответната година, или да избереш цвета, който ти подхожда най-вече.

Както виждате, съставянето на база за дрешник в сходство с бавната мода не е мъчно.

Тези практични и настоящи модели ще ви оказват помощ да изглеждате стилно освен през този, само че и през идващите сезони.

Имате ли доста рокли в летния си дрешник или панталоните са се трансформирали в съществена част от летните ви визии?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР