Трудно е да си представим по- популярен десерт, отколкото Snickers

...
Трудно е да си представим по- популярен десерт, отколкото Snickers
Коментари Харесай

Историята на Snickers

Трудно е да си представим по- известен десерт, в сравнение с Snickers – шоколадовото блокче, създавано от Mars, Incorporated. Най-малкото, тъй като не сме ние, когато сме гладни.

В основата на вкусния десерт са крем нуга, гарниран е с карамел и фъстъци, обгърнати в млечен шоколад. Тази „ структура “ не е променяна от 1930 година насам. И през всичките тези години, макар чупещите кантара си калории, шоколадовото прелъщение се радва на голяма известност. Затова, значително, способстват и непрекъснато изтъкващите го, грамотно направени рекламни акции.

Смята се, че името Сникерс идва от обичания кон от конюшните, които имало семейство Марс. Интересното е, че конят умрял единствено няколко месеца преди началото на всеобщото произвеждане на шоколада. Ако това не се бе случило, може би карамеленото украшение можеше да има друго име. Първоначално пък, „ Сникерс “ на територията на Англия и Ирландия се продавал под името „ Marathon “. Това продължава до 1990 година, когато от „ Mars “ вземат решение да уеднаквят името му в целия свят.

„ Сникерс “-ът от дълго време не е просто десерт, а се е трансформирал в знак на поп културата. Смята се, че продажбите му  съставляват два милиарда $ от годишния оборот на Mars, Inc.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР