Трудно е да си представим, че такава жена като Глория,

...
Трудно е да си представим, че такава жена като Глория,
Коментари Харесай

Глория се похвали с новия си партньор

Трудно е да си представим, че такава жена като Глория, която може да се похвали напълно справедливо с класа, жанр и професионализъм, може да седи дълго без сътрудник... професионален. Скорошен кадър в профила ѝ в обществените мрежи недвусмислено удостоверява това, написа Шоу Блиц.

На една от най-актуалните си фотоси в обществените мрежи Глория е в компанията на сътрудника си Николай Славеев и е във очевидно приповдигнато въодушевление. Музикалното дуо по този начин издаде, че записват нова дуетна ария, с която да зарадват феновете си.

Глория и Николай Славеев работят по нов взаимен план, който скоро ще бъде реалност. Многобройни са мненията и лайковете, с които почитателите показват поддръжката си за идния шлагер.

Засега певицата не издава повече детайлности, само че към този момент има догатки, че парчето може да бъде въодушевено главно от фолклора, а не толкоз от поп фолка. И сигурно ще бъде показано преди концерта на Глория, Николай Славеев и Симона Загорова в Пловдив на 7 юли 2022-а.

Припомняме, че Глория и Николай Славеев към този момент имат осъществени сполучливи колаборации – " Катерино, моме " и " С обичаните хора "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР