Трудно е да се приеме, но дори и най-силните двойки

...
Трудно е да се приеме, но дори и най-силните двойки
Коментари Харесай

Защо мъжете изневеряват, дори когато имат щастлива връзка

Трудно е да се одобри, само че даже и най-силните двойки наподобява не са ваксинирани против невярност.
Странно е изказванието: мъжът може да бъде благополучен с дамата си и все пак да изневерява. Как е допустимо това.
 Грозната причина за изневярата на всяка зодия Грозната причина за изневярата на всяка зодия
Ясно е по какъв начин се усеща човек след невярност, все е неприятно, без значение дали е от страна на основателя или предадения. Но какво в действителност...
Причина 1
Първо, дано да разгледаме човешката биология. Всички мъже са " мъже " по природа. Природата се грижи човешката раса да не измре и е „ надарила “ на всеки мъж с мощен инстинкт да оплоди колкото се може повече дами, с цел да може да се родят колкото се може повече потомци. Инстинктът е моторът на техните мисли, дейности и желания.
Ето за какво мъжът може физически (ако не и романтично) да бъде притеглен от друга жена, даже в случай че излиза или живее с жена, с която е същински благополучен. Той даже не проучва какво се случва - просто в главата му се изниква " О, можеш да оставиш още повече поколение на тази Земя! "
Когато той гледа сластно друга, това не значи безусловно, че към този момент не намира партньорката си за привлекателна или я е разлюбил. За мъжа физическата непосредственост в профил въобще не е синоним на думата „ обич “, в противен случай, нещата нормално не са
Жените, въпреки това, са изцяло разнообразни: за тях страстите и привързаността значат даже повече от физическата непосредственост.
 Най-големите неистини, с които мъжете прикриват изневярата си Най-големите неистини, с които мъжете прикриват изневярата си
Признаците, които издават изневярата на мъжа, са в действителност доста. Разбира се, в случай че споделите подозренията си с него, не очаквайте нищо различен...
Ето за какво една жена, в случай че реши да изневери, е по-вероятно поради това, че й липсват топлота, романтика и фамилиарност във връзката.
Понякога мъжете даже не разпознават в действителност дамата, с която изневеряват на колегата си. За тях тя е набор от задни елементи, гърди и други „ прелести “.
Причина 2
В допълнение към горния инстинкт „ оплоди и избягай “, има и друга причина мъжете да изневеряват, даже когато имат щастлива връзка.
На мъжете, както и на дамите, също може да им липсва нещо във връзката. Не е правилно, че са с по-дебела кожа и не се нуждаят от милувки и топлота. Ето за какво, в случай че дълго време те не могат да решат проблем, то рано или късно те просто се отхвърлят.
 Какво да направиш, в случай че подозираш невярност Какво да направиш, в случай че подозираш невярност
Дори в най-стабилните връзки пораждат миг на разтърсвания, подбудени по една или друга причина, които могат да доведа до кривване от п...
Романтиката в действителност постепенно изчезва от връзките на доста двойки. За това има аргументи: време, проблеми, деца, струпване на отмалялост. Съответно в спалнята се появяват проблеми. Все по-често мъжете си мислят, че е допустимо да „ вкусят “ новостта и динамичността с някой различен, това по никакъв метод няма да повлияе на любовта и връзките.
С шпиони, обвинявания, сълзи и закани нито една жена в света не е спряла мъж, който изневерява. Изходът е единствено един: пробвайте се да говорите с него. Преди всичко, се пробвайте да разберете каква е повода за изневярата. Наистина ли му липсва нещо във връзката или желае да е с друга жена?
Вярно е, че в реалност подобен диалог не е толкоз елементарен. Например, какви са вашите гаранции, че сътрудникът ще отговори почтено и откровено? Ето за какво е толкоз значимо да изберете комфортен миг за диалог, да не обвинявате, да не унижавате, а в действителност да се опитате да разберете. Вашата задача е мъжът да се отвори, да ви се довери. Той би трябвало да е сигурен, че няма да му се подиграват и така нататък

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР