Трудно е да се повярва, че кралица Рания, която може

...
Трудно е да се повярва, че кралица Рания, която може
Коментари Харесай

Кралица Рания засенчи булката на сватбата на сина си (Никой не вярва, че свекървата е на 52 години – Снимки)

Трудно е да се повярва, че кралица Рания, която може да засенчи всяка холивудска звезда или супер модел към този момент е на 52 години. А също така е майка и на 4 деца. Синът й в действителност скоро се ожени на превъзходно сватбено празненство.

В първия ден на юни в Аман се състоя първокласната сватбена гала на бъдещия крал на Йордания принц Хюсен Ал Абдула и неговата годеница принцеса Раджуа. Момичето не е от кралско родословие, само че получи купата си незабавно откакто подписа с принца цивилен брак.

Булката е родена в Риад в фамилията на богат арабски предприемач. А корените  на Раджуа са свързани с племето Субай. Нейните предшественици са били владетели на античния град Ал-Атар в Судаир.

За сватбата буката избра рокля на ливанския фешън дизайнер Elie Saab с извънредно деколте на диагонал и тя изглеждаше съвършено.

Но свекървата съгласно мнозина напряко засечи снаха си. Кралица Рания избра тоалет в златисто-черно от сбирката на Диор. Който беше и първокласен и  изтънчен с високата си яка, маншети на ръкавите и фина бродерия взлатисто. Елегантната свекърва комбинира роклята със златни обеци и златна чанта.

Впрочем Рания блесна и на моминското  парти на снаха си. А съгласно мнозина кралицата изглеждаше по-млада от Раджуа.

А на фотографията от годежа, който бе преди година Рания притегли всички погледи към себе си. Да се надяваме,  че двете ще станат приятелки и няма да се състезават с стилните си облици.

 

 

 

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР