Трудно е да се откъснеш напълно от родината. На това

...
Трудно е да се откъснеш напълно от родината. На това
Коментари Харесай

Принц Хари с нови твърдения за кралското семейство в предаване на ITV

Трудно е да се откъснеш изцяло от родината. На това умозаключение ни навеждат последните прояви на принц Хари, който от 2020 година живее в Съединени американски щати със брачната половинка си Меган и децата ни, само че Англия се появява по един или различен метод в живота му.
 Принц Хари въпреки всичко ще се върне във Англия
Принц Хари въпреки всичко ще се върне във Англия

За игрите Invictus през 2027 година

След като стана ясно, че идващите спортни игри Invictus, основани от Хари, ще се състоят в Бирмингам през 2027 година, в този момент принцът дава изявление за документалното предаване на ITV Tabloids On Trial, което беше излъчено през днешния ден, 25 юли.

В него принцът споделя, че решението му да даде на съд таблоидите, които нарушават неприкосновеността на персоналния му живот, е " главната причина " за разрива в връзките му с кралското семейство.
 Снимка 664322

През декември 2023 година Върховният съд на Англия постанови, че вестниците от групата Mirror Group са придобивали по противозаконен метод информация за принц Хари. Заради това той получи стотици хиляди паунда отплата.

Пред ITV той назовава решението " монументална победа ", само че добавя, че " щеше да е хубаво, да сме създали това като семейство ". продължава да твърди, че починалата му майка принцеса Даяна е била първата жертва на таблоидите, пишат Военновъздушни сили.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР