Трудно е да се определи точно кой е най-гледаният сериал

...
Трудно е да се определи точно кой е най-гледаният сериал
Коментари Харесай

Сериали, които завладяват света

Трудно е да се дефинира тъкмо кой е най-гледаният сериал в света, защото това може да варира според от интервала и от метода, по който се мери известността. Обаче, съгласно някои статистики и изследвания, сериалът " Friends " (Приятели) е един от най-гледаните сериали в света. Произведен от NBC, сериалът следва група от шест другари, които живеят в Ню Йорк и претърпяват дружно разнообразни страсти, като обич, загуба, благополучие и изненади. " Friends " беше известен през 90-те и продължава да бъде гледан и през днешния ден, с помощта на своята хумористична и прочувствена атмосфера, както и заради разнообразните герои и техните персонални истории.

Различни източници и изследвания демонстрират разнообразни резултати, когато става въпрос за най-гледаните сериали в света. Това може да се дължи на другите способи за премерване на известността на сериалите, както и на другите културни и езикови контексти в другите страни и райони.

Ето някои от най-известните и известни сериали в света:

" Game of Thrones " - сериалът на HBO, основан на книгите на Джордж Р. Р. Мартин, наблюдава битката за власт в фиктивен свят с магия и фентъзи детайли. " Game of Thrones " беше извънредно известен през 2010-те години, като реализира рекордни гледания в международен мащаб.

" Breaking Bad " - сериалът на AMC, който следва учител по химия, който стартира да създава и продава метамфетамин, с цел да изкара задоволително пари за лекуването си от рак. " Breaking Bad " беше извънредно хвален от критиците и известен измежду феновете в целия свят.

" The Sopranos " - сериалът на HBO, който споделя историята на мафиотския необут от Ню Джърси, който се бори да поддържа равновесие сред своята фамилна живот и престъпните си действия. " The Sopranos " беше един от първите сериали на кабелната телевизия, който сподели, че сериали могат да бъдат изкуство.

" The Office " - комедийният сериал на NBC, който следва екипа на офис на компанията за хартиени артикули Dunder Mifflin. " The Office " е прочут със своя комизъм, занимателни герои и паметна статус измежду младежите.

" Stranger Things " - сериалът на Netflix, който наблюдава група от деца в дребен град в Индиана, които се пробват да разкрият загадъчните събития, които стават в техния град. " Stranger Things " се отличава
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР