Трудно е да се опишат отношенията между най-известните тризначки у

...
Трудно е да се опишат отношенията между най-известните тризначки у
Коментари Харесай

Цирк на Острова: Две от тризначките нареждат третата с обидни думи, тя - на почивка в Рим

Трудно е да се опишат връзките сред най-известните тризначки у нас - Вяра, Надежда и Любов от Биг Брадър. Те първо бяха неразделни, а все още са на нож между тях. Или по-скоро Вяра и Надежда против Любов.

Виж още: Живот като в концлагер! Две от тризначките спят в център за бездомни, третата - тъне в разкош

Причината за това е известна - Любов взела наградата от риалитито, а мъжът ѝ ги употребявал за собствен бизнес. Така другите две сестри не видели нищо от парите.

Виж още: Две от Тризначките бедстват в Лондон! Няма да повярвате къде са принудени да живеят

Към момента и трите сестри живеят в британската столица, въпреки че Вяра и Надежда, или Faith и Hope, както са се нарекли в обществените мрежи, изнемогват. Любов живее с обичания мъж, като двамата имат и детенце.

Виж още: Мистерия на Острова: Арестуваха една от Тризначките! Тя потърси помощ от Бойко Борисов

Оказва се, че до момента в който двете излъгани сестри колкото да свързват двата края, Любов е в Рим и качва фотоси от най-популярните забележителности на Вечния град.

Виж още: Мисис България Мариана Маринова сподели изящни форми от плажовете на Флорида

Именно във връзка екскурзията на Любов, Вяра и Надежда нарекоха сестра си и племеничката си с етническо определение. Това не трябва да е изненада, защото, както е известно двете сестри са уверени, че сестра им Любов е осиновена.

Въпреки несполуките в Обединеното кралство, и двете сестри са решени да останат там. Просто тъй като нямали бъдеще в България.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР